Practica sexuala periculoasa! Femeile mor pe capete

Publicat: 25 Jul. 2019, 14:23 Life
Practica sexuala periculoasa! Femeile mor pe capete

Sute de femei accepta asta. Fetisurile sunt, de multe ori, privite cu ochi rai de societate, fiind considerate adevarate perversiuni, deviante sexuale.

 

 

Chiar daca unele dorinte sunt, desi neobisnuite, absolut inofensive, exista situatii extreme in care oamenii sunt pusi in pericol de moarte si tot mai multe femei mor din cauza unor partide “nereusite”.

Jan Wynne-Jones nu știe nimic despre ultimele clipe din viața fiicei sale, Vicky, o tânără blondă, de 25 de ani. A fost strangulate de soțul ei, în noiembrie 2019, la cinci luni după ce s-au căsătorit și după patru ani de relație.

Potrivit soțului ei, Roberts, Vicky a murit într-un cumplit accident, în timpul unui joc sexual ce a “mers prost”. Au folosit un cordon al halatului de baie în timpul partidei de sex, iar înainte de a-și da sufletul, femeia ar fi spus: “Strange mai tare!”. La scurt timp, a căzut pe podea. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Autopsia a arătat același lucru: tânăra murise strangulată. Alarmant este faptul că tot mai multe femei acceptă accest lucru în timpul patidelor de sex, fără să îți dea seama de riscurile la care se supun. Potrivit datelor, o femeie din Marea Britanie este stransa de gat, in joaca, la fiecare doua săptămâni. În orice caz, oricât de periculoase ar fi aceste practici, oamenii vor continua să le facă. Pe unii îi atrage tocmai pericolul.

Sursă: The Guardian

Publicat: 25 Jul. 2019, 14:23 Life
Pe aceeași temă