Pozitiile sexuale care te ajuta sa arzi calorii rapid. Poti sa uiti de sala

Publicat: 05 Oct. 2019, 11:49 Life

Daca vrei sa slabesti rapid insa urasti sa mergi la sala, avem o alta varianta care o sa-ti faca placa la nebunie.

Pozitiile sexuale care te ajuta sa arzi calorii. Daca te gandesti ca ai vrea sa faci cateva exercitii de iarna insa nu vrei sa mergi la sala, atunci ia notite pentru ca urmatoarele pozitii sexuale ard rapid multe calorii.

Recentele statistici au dezvaluit exact care pozitii sexuale te vor ajuta sa transpiri mai mult si sa arzi pana la 188 de calorii.

Pozitiile sexuale care te ajuta sa arzi calorii

Pozitiile sexuale

Cunoscuta pozitie „fata deasupra” presupune eforturi mari pentru picioare si muschii fesieri, astfel ca o poti numi „ziua de lucru a picioarelor”.

Pe locul doi se afla roaba, care arde 149 de calorii, urmata de pozitia in picioare, care te va ajuta sa scapi de 145 de calorii.

Urmatoarea este pozitia lotus, in care veti fi amandoi cu membrele infasurate unul in jurul celuilalt, si ajuta la arderea a 139 de calorii.

Cowgirl-ul și cowgirl-ul inversat ard 137 de calorii, astfel ca o sa fie o adevarata placere sa ardeti caloriile.

Pe al saptelea loc se afla stilul doggy, urmat de akimbo, unde picioarele sunt intinse la maxim atat cat se poate si ajuta la arderea a 111 calorii.

Misionarul cu soldurile scufundate, unde pelvisul este ridicat pentru a se intalni cu partenerul tau, va reusi sa arda 102 calorii dar daca te simti obosit, misionarul obisnuit va arde doar 51 de calorii.

Iar pentru acele dimineti lenese, pozitia lingura va arde doar 26 de calorii.

Cercetarea, de la fitness 24/7, a studiat, de asemenea, care pozitii au ars cele mai multe calorii pentru barbati si cupluri in ansamblu.

Daca partenerul tau a sarit ziua de sala, pozitia din picioare va arde 198 de calorii pentru el, urmat de roaba cu 167 si de akimbo cu 153, potrivit The Sun.

Publicat: 05 Oct. 2019, 11:49 Life
Pe aceeași temă