Povestea fabuloasă a fostei iubite a lui Ioan Becali. Avocată, femeia vrea să-l lase falit!

Publicat: 21 Sep. 2021, 14:14 Vedete
Povestea fabuloasă a fostei iubite a lui Ioan Becali. Avocată, femeia vrea să-l lase falit!

Povestea fabuloasă a fostei iubite a lui Ioan Becali. Afaceristul este la un pas să îşi piardă averea. Femeia pe care a iubit-o în trecut, stabilită acum în Austria, îi cere acestuia o pensie alimentară de 85.000 de euro lunar.

 Ioan Becali, obligat să plătească pensie alimentară

Ioan Becali a negat tot timpul că ar avea un copil cu această femeie. Magistrații nu i-au dat însă dreptate, iar acum afaceristul este la un pas să își piardă averea.

A fost chemat în instanță de fosta iubită, pe nume Aida Giurumescu, care îi solicită acum o sumă amețitoare!

Femeia, o avocată stabilită în Austria, vrea să obțină, cu titlul de pensie alimentară, suma de 85.000 de euro.

Cum a început povestea lor de dragoste

Aida Giurumescu a susținut că la începutul anului 2000 a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Ioan Becali. Și că din iubirea lor s-a născut un băiat care a fost botezat Bernhard.

Becali a negat însă acest lucru și nu și-a recunoscut niciodată copilul. Drept urmare, Aida l-a acționat în judecată inclusiv în Austria.

Declarat un familist convins, Giovani Becali sustinea în trecut că nu face copii decât din dragoste, dând de înteles că avocata Aida Giurumescu nu vrea decât să îl șantajeze cu băietelul pe care spune că l-a făcut cu el.

„Eu nu pot să recunosc decat copiii mei pe care i-am facut din dragoste. Cum poti sa recunoscti niste copii pe care ii faci cu una in Malibu? Nu știu dacă e copilul meu, dar dacă va veni o sentință, eu voi da niște bani. Eu fac copiii din dragoste, din voinţă, din limbi în gură. Cum să fac copii cu una cu care nu m-am pupat? Nu e corect, nu e cinstit”, spunea afaceristul Ioan Becali în urmă cu mai mulți ani.

Publicat: 21 Sep. 2021, 14:14 Vedete
Pe aceeași temă