Poveste şocantă! O femeie cu cancer terminal şi-a părăsit soţul pentru a face mai mult sex

Publicat: 06 Mar. 2020, 11:02 Arhiva
Poveste şocantă! O femeie cu cancer terminal şi-a părăsit soţul pentru a face mai mult sex

Povestea şocantă a unei femei care a divorţat pentru a face mai mult sex, este pe cât de tulburătoare, pe atât de tristă.

Molly şi povestea ei au fost dezvăluite publicului larg de către prietena ei, actriţa Nikki Boyer. „Sexul mă face să mă simt în viaţă”, declara femeia. Molly se afla într-o căsătorie nesatisfăcătoare atunci când a aflat că are cancer şi va muri, astfel că a decis să o încheie pentrua trăi din plin ce i-a mai rămas din viaţă.

La distrugerea căsniciei sale a contribuit şi faptul că tratamentul pentru cancer i-a mărit dorinţa de sex, iar soţul ei nu a putut să îi satisfacă această nevoie. „Aveam nevoie să fiu atinsă tot timpul”, spunea Molly. Ulterior, femeia a ajuns să se întâlnească şi cu câţiva bărbaţi pe zi. Când a fost întrebată dacă nu este teamă să aducă atât de mulţi străini în casa ei, femeia a răspuns ironic. „Ce pot să îmi facă? Să mă omoare? Mor deja!”

Molly a murit de cancer anul trecut, la vârsta de 45 e ani. Cel mai recent episod al podcastului care a făcut-o celebră: „The Love leter” a fost publicat pe 4 martie 2020.

Publicat: 06 Mar. 2020, 11:02 Arhiva
Pe aceeași temă