Pasca cu ciocolata de Paste! Incearca ceva diferit anul acesta. Cat de usor se face acest desert aratos si delicios
Pasca cu ciocolata de Paste este un produs pe care toata lumea il va indragi. Este inedita deoarece e facuta complet diferit de cea traditionala. Si, trebuie sa recunoastem, arata si mai bine! Aluatul ei este cu cacao si crema de branza este cu ciocolata. Ati putea spune ca este un fel de cheesecake, daca sunteti fani.
Pasca cu ciocolata de Paste – ingrediente
Aluat Pasca
300-350 g faina
20 g drojdie proaspata/7 g drojdie uscata
150 g lapte
100 g apa
70 g zahar
1 ou
35 g unt moale
1 plic zahar vanilat
30 gr cacao
1 varf cutit sare
Umplutura Pasca
250 g ricotta/branza dulce de vaci
1 ou
4 linguri de zahar
1 lingura plina cu gris
1 lingura plina cu faina
50 g bobite ciocolata
1 plic zahar vanilat
1 lingurita de gris pentru pudrat foaia de aluat inferioara
Pentru uns si ornat
1 albus
codite de zahar
10 g bobite ciocolata