Pariu că nu ghicești vedeta! Iată cum arăta în copilărie una dintre cele mai sexy femei din România

Publicat: 07 Mar. 2020, 09:55 Vedete

Pariu că nu ghicești cine e vedeta din imagine! Așa arăta în copilărie, iar mama ei a făcut publice fotografiile!

O vedem zilnic la TV prezentând emisiunea “Vorbeste lumea”, alături de colegul ei, Cove, însă nu mulți vă închipuiți cum arăta Adela Popescu în copilărie, căci despre ea este vorba!

Astăzi, Adela Popescu este una din vedetele din showbiz-ul autohton, o femeie care iubește și actoria, și televiziunea, dar și muzica, adoră să muncească, și în același timp nu-și neglijează nici familia. Adela este mamă a doi băieți – Alexandru și Andrei – ea implicându-se mult în educarea și creșterea lor, dar este și o soție iubitoare și atentă cu jumătatea ei, Radu Vâlcan.

Adela Popescu avea breton în copilărie

În copilărie însă, Adela Popescu era răsfățata familiei, ea având încă 2 frați mai mari. Fiind singura fetiță, vedeta era în centrul atenției, ba mai mult, era protejată și i se făceau toate poftele, cât a crescut acasă la părinți, la Șușani.

Adela Popescu era tunsă destul de scurt în copilărie, nu avea pletele de astăzi, ba mai mult, avea și breton. Recent, mama ei, Doina Popescu, a postat 2 imagini cu Adela copilă, pe una din paginile ei de socializare. Fotografiile au creat multe reacții mai ales din partea cunoscuților, dar și a fanilor vedetei, care aproape că n-au recunoscut-o!

 Foto: Instagram – Arhivă personală 

 

Publicat: 07 Mar. 2020, 09:55 Vedete
Pe aceeași temă