Părăsită pentru Lidia Buble, fosta soție a lui Răzvan Simion a luat o decizie radicală. S-a întâmplat imediat după ce a auzit că ex-ul și ”amanta” s-au despărțit

Publicat: 06 Jun. 2020, 20:46 Vedete

Fosta soție a lui Răzvan Simion, Diana, e mai fericită ca niciodată! Femeia îi are pe cei doi copii lângă ea, și, mai mult, trăiește o nouă și frumoasă poveste de dragoste.

Ce mai face și cum mai arată fosta soție a lui Răzvan Simion este întrebarea pe care și-o pun mulți, mai ales acum, în contextul în care între prezentatorul matinal și iubita lui, Lidia Buble, lucrurile nu par a fi chiar roz. Prezentatorul tv și cântăreața ar avea, se pare, ceva probleme în cuplu, de câteva luni în care nici nu prea au locuit împreună.

Lidia Buble și-a petrecut destul de mult timp la Deva, la familia ei, iar Răzvan în București în căminul lor conjugal.

Pe lângă acestea, matinalul ar fi fost surprins ieșind și dintr-un imobil, unde se pare că ar fi fost la o domniță… Nici Lidia, nici Răzvan nu au facut declarații pe acest subiect, așa că nici noi, nici internauții curioși nu știm exact care este situația lor amoroasă în acest moment și dacă mai formează sau nu un cuplu, sau dacă sunt pur și simplu zvonuri, iar ei chiar sunt la fel de fericiți, împreună.

 După divorț, Diana s-a mutat la Timișoara cu cei doi copii

Cert este ca mulți dintre fanii celor doi le-au lăsat zeci de mesaje în mediul online unde i-au întrebat dacă au probleme în cuplu, dacă s-au despărțit sau nu. Răzvan și Lidia sunt împreună însă de 5 ani, timp în care au trecut peste multe greutăți, mai ales la începutul relației când multă lume spunea că artista i-ar fi “spart casa” matinalului, despărțindu-l de soția Diana cu care are 2 copii: pe Tudor și Ianca. Deși Răzvan Simion a declarat la vremea respectivă că nu Lidia este motivul divorțului, ci faptul că între el și soția lui nu mai funcționa așa cum trebuie căsnicia, mulți cârcotași au continuat să o pună la zid pe cântăreață, numind-o vinovată pentru separarea lor.

Astfel, primii ani din relația lor nu au fost unii tocmai ușori! Totul părea frumos și perfect între ei, în timp ce Diana, fosta soție a matinalului, de care a divorțat după 15 ani de căsnicie, încerca să se descurce cam singură – sau cel puțin așa scria presa – cu cei doi copii rămași în grija ei.

Ea a stat o vreme în București, după separare, după care a realizat că nu poate să se descurce singură cu creșterea copiilor, mai ales că se împărțea între casă și serviciu, așa că i-a luat și a plecat la Timișoara unde are rude. Acolo, Diana Simion a început viața de la zero! Femeia s-a apucat să-si construiască o casă spatioasă pentru ea și copii, iar în aproximativ un an a reușit să o ridice și să se și mute în ea!

Fosta soție a lui Răzvan Simion locuiește cu iubitul și cei doi copii

După ce s-a liniștit și s-a mutat în casă nouă cu Ianca și Tudor, la câțiva ani după divorț, Diana Simion a avut curajul să înceapă o noua relație. Astfel, soarele a răsărit și pe strada ei, iar Dumnezeu i l-a scos în cale pe Radu, bărbatul care a reușit să o cucerească. Diana și Radu, partenerul ei de viață, se înteleg de minune, se pare!

Bărbatul locuiește în casa Dianei și are o relație frumoasă și cu cei doi copii, Ianca și Tudor. Cei doi adoră să petreacă timpul împreună acasă, cu copiii, gătesc des împreună, fac curățenie în curte, plantează flori și se bucură unul de celălalt. În mai toate postările de pe unul din conturile de socializare ale Dianei Simion, atât ea, cât și iubitul Radu apar zâmbind, în diverse ipostaze care arată că sunt o familie fericită.

Foto: Facebook Diana Simion

Publicat: 06 Jun. 2020, 20:46 Vedete
Pe aceeași temă