BOMBA! Pamela Anderson vorbeste despre sexul in grup si threesome si despre fostii ei parteneri! De ce erau acestia gelosi si cum a fost viata ei sexuala

Publicat: 26 Jul. 2018, 15:10 Vedete

Interviul plin de picanterii cu vedeta a fost bineinteles insotit si de o sedinta foto plina de erotism.

Pamela Anderson vorbeste despre sexul in grup si threesome. Ajunsa la 51 de ani, una dintre cele mai frumoase femei din lume, care a incins imaginatia barbatilor ani de-a randul a ajuns acum in punctul rememorarii trecutului.

Toata planeta o cunoaste pentru pictorialele ei din Playboy si pentru sexappealul pe care il avea orice ar fi facut. Acum insa Pamela este o femeie matura care desi are 51 de ani inca emana sexualitate prin toti porii.

Vedeta din Baywatch inca mai are sedinte foto provocatoare si chiar si acum reuseste sa atraga privirile oriunde ar merge. Chiar daca timpul nu a iertat-o nici pe ea, totusi anumite parti ale corpului ei par sa nu fi fost atinse deloc de vreme.

Intrebata despre viata ei sexuala in perioada in care toti barbatii si-o doreau in pat, Pamela Anderson nu a dezamagit si a dat drumul unor dezvaluiri savuroase.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Jul. 2018, 15:10 Vedete
Pe aceeași temă