Pamela Anderson, violata in grup si abuzata sexual. A avut o copilarie de cosmar

Publicat: 20 Aug. 2019, 16:32 Vedete

Pamela Anderson a fost ani la rand considerata una dintre cele mai sexy femei din lume.

Chiar si acum, la varsta de 52 de ani, blondina intoarce privirile si se mandreste cu o silueta care face invidioase femeile de orice varsta.

Ce crede Pamela Anderson despre barbatii care se uita la filme pentru adulti

In urma cu cativa ani, Pamela Anderson a socat pe toata lumea atunci cand a povestit ca a fost abuzata sexual pe cand era doar un copil, iar cativa ani mai tarziu, la varsta de 12 ani, a fost violata in grup. Superba actrita a vorbit despre traumele prin care a trecut, in fata a 200 de invitati.

„Nu am avut o copilarie usoara. In ciuda faptului ca am avut parinti iubitori, am fost abuzata sexual cand aveam doar sase ani, de catre bona mea”, a povestit Pamela Anderson acum cinci ani.

La varsta de 12 ani, Pamela Anderson a fost violata

„Am fost acasa la iubitul unei prietene si fratele lui mai mare a vrut sa ma invete sa joc table, iar asta a dus la un masaj la spate si apoi la un viol. A fost prima mea experienta sexuala cu o persoana de sex opus. Eu aveam 12 ani, iar el avea 25 de ani”, a povestit cea mai sexy blonda din lume.

O alte experienta traumatizanta a fost atunci cand un coleg si alti sase prieteni au violat-o. „Voiam s dispar de pe fata pamantului”, a povestit ea.

Toata lumea a fost socata de ceea ce a povestit Pamela Anderson si au felicitat-o pentru curajul de a impartasi experientele traumatizante prin care a trecut.

Publicat: 20 Aug. 2019, 16:32 Vedete
Pe aceeași temă