Păcănele online cu tematică fantastică – Vezi care este topul

Publicat: 18 Nov. 2020, 16:03 News
Păcănele online cu tematică fantastică – Vezi care este topul

Sloturile cu tematică magică au fost întotdeauna preferatele jucătorilor datorită culorilor lor strălucitoare și vibrației mistice. Am pregătit o listă cu primele 10 sloturi magice pe care le poți juca în 2020. Lista include jocuri distractive, mistice, întunecate, visătoare și sincer înfricoșătoare. Săriți în lumea ocultului și aveți grijă să nu pășiți pe coada pisicii.

Multe cazinouri și dezvoltatori de software își propun să facă jocurile vrăjitoarelor și vrăjitorilor disponibile pentru mai mulți oameni. Drept urmare, cu toții putem juca o versiune bazată pe browser a jocului pe site-ul web al cazinoului cu hot target online sau putem descărca aplicația mobilă de pe telefon, tabletă și computer. Iată lista noastră cu primele 10 jocuri de sloturi magice.

  1. Witch Pickings – Se amestecă ceaunul pentru premii

Care este primul lucru care ne vine în minte atunci când ne gândim la sloturile magice? Vrăjitoare, vrăji și cazane. Puteți găsi toate acestea în bijuteria NextGen Witch Pickings. Jocul are 5 role și 25 de linii de plată fixe. Pariul pe rotire începe de la 0,40 GBP și merge până la 80 GBP. Cu un RTP de 95,93%, fiecare jucător poate câștiga maximum 25.000 de pariuri pe rotire.

Witch Pickings este un slot machine colorat pentru vrăjitoare. Simbolurile instrumentele bine-cunoscute ale meșteșugului – o minge de cristal, palat, ceaun, poțiune, medalion de pisică neagră și cărțile de joc (A&K, Q&J, 10). Vrăjitoarele sunt o carte scatter care aduce premii suplimentare. Jocul oferă multiplicator sălbatic x10 în rotiri gratuite, rotiri gratuite x5 cu peste 3 scatters, o funcție de colectare a trofeelor ​​și rotiri gratuite selectabile într-o rundă bonus.

  1. Taboo Spell – Urmați Maestrul vrăjitoarei

Există multe sloturi pentru jackpoturi magice din care să alegi, dar întâlnirea cu partea întunecată a vrăjilor și trăirea pentru a spune povestea este ca și cum ai lovi un mega jackpot. Jocul slot Taboo Spell te va duce în lumea întunecată a păpușilor și craniilor voodoo. Ține-te de ghidul tău Witch Doctor și învârte cele 5 role tabu cu pariuri pe rotire între 0,25 GBP și 150 GBP.

Există multe cazinouri cu sloturi magice care oferă acest joc unic și incredibil de Microgaming. Designul de culoare închisă al jocului și decorațiunile din lemn spart sunt iluminate de flăcări. Simbolurile se învârt și aduc premii de la dimensiunea pariului x2 la x 1000. Taboo Spell acordă jucătorilor 6 rotiri gratuite, cărți sălbatice și scatter pentru a vă crește profiturile și un RTP de 95,57% pentru câștiguri extraordinare.

  1. Alchemist Spell – Transformă Rundele în Aur

Cu mulți ani în urmă, visul și scopul alchimiștilor în viață a fost de a transforma fierul în aur. Jocurile cu sloturi magice au acum un joc care poate face asta pentru tine. Vraja Alchimistului are un RTP de 96,05% și pariuri pe rotație cuprinse între 0,30 și 300 GBP. Când adăugăm acest lucru la cele 243 de modalități de câștig, jucătorul poate obține un câștig maxim al pariului inițial până la x200.

Alchimistul aduce cel mai mare premiu de câștig de x200 atunci când cinci simboluri sunt împreună. Celelalte simboluri ale jocului (scroll, cristal, eprubetă, carte de vrăji și cărți de joc) aduc, de asemenea, o gamă largă de premii. Vraja Alchimistului are trei simboluri sălbatice, multiplicator de până la x30 și 20 de rotiri gratuite. Apăsați butonul, aruncați vraja și rolele să vă verse aur în buzunare.

  1. Witchcraft Academy – Descoperiți vrăji și câștigați monede

Ce ar putea fi mai bun decât Hogwarts? Ei bine, ce zici de o academie care îți poate umple buzunarele. Slotul magic Witchcraft Academy are 5 role și 4 rânduri în care 20 de linii de plată selectabile aduc premii. Jocul are un multiplicator, rotiri gratuite și un joc bonus. Câștigul maxim este de 80.000 GBP, iar caracteristica specială este o opțiune pentru a crea o descriere pentru personajul tău.

Witchcraft Academy începe cu un pariu de 0,20 GBP pe rotație și poate merge până la 200 GBP. Eroii din această căutare Efora și Earthan sunt însoțiți de dragonul și bufnița lor. Toate acestea sunt simboluri speciale care aduc premii precum costumele cărților (inimă, pică, club și diamant). În runda bonus, trebuie să distrugi statui pentru a adăuga un premiu în numerar la soldul jocului.

  1. Spellcast – Aruncați vrăjile potrivite pentru profit

Sloturile mobile mobile au fost întotdeauna un succes pe piață. De aceea, multe cazinouri online oferă jocuri disponibile pe o aplicație de sloturi magice și îmbunătățesc capacitatea de reacție a site-urilor lor web. Spellcast este un alt slot grozav cu temă de vrăji. Jocul are un multiplicator x3 și oferă până la 15 rotiri gratuite. Câștigul maxim de x200.000 pariul inițial este ușor atunci când știm că rata de revenire la jucător este de 96%.

Spellcast te va duce la castelul întunecat al Vrăjitorului. Aici simbolurile unui castel, prepararea vrăjitoarelor, bila de cristal, carte de vrăji, poțiune magică și cărțile de joc de la A la 9 aduc diferite premii. Cea mai mare valoare îl are Expertul cu returnarea a 10.000 de mărimi de pariu atunci când cinci cărți de expert sunt combinate. Designul simplu al jocului vă va menține în permanență atenția asupra câștigurilor. Puteți încerca opțiunea de redare automată în timp ce luați în considerare următoarea strategie de joc

  1. Vrăjitoarele sălbatice – Găsiți avere în Coven of Six Witches

Vrăjitoarele sălbatice te vor duce în ținutul vrăjitoarelor frumoase și puternice. Această adăugire la lista noastră de top 10 sloturi magice este mohorâtă și distractivă în același timp. Rafturile din lemn de culoare închisă și familiarii înfricoșători vă pot alunga la început, dar apoi rolele se învârt și jocul se dovedește a fi o capodoperă de vrăjitoare. Jocul are o opțiune de redare automată și ajustarea setărilor.

 

Publicat: 18 Nov. 2020, 16:03 News
Pe aceeași temă