Beneficiile oului de prepelita: ce boli pot fi tratate cu ajutorul acestui aliment-minune
Ouale de prepelita sunt mai mult mai sanatoase decat ouale de gaina, insa sunt putini cei care cunosc beneficiile consumului lor. Se spune ca in trecut, ouale de prepelita erau o delicatesa in Asia, destinate doar imparatilor. Consumate crude sau fierte, micile oua contribuie la ameliorarea unor afectiuni. Iata ce avantaje poti avea daca consumi regulat oua de prepelita.
Oua de prepelita: Mult mai sanatoase decat oaule de gaina
Aportul de proteine, vitamine si minerale este mult mai mare in cazul oului de prepelita, iar un alt factor demn de mentionat este acela ca oul de prepelita este bogat in substante antialergice ceea ce scade la minim riscul unor reactii alergice.
Oua de prepelita: Au un efect detoxifiant
In urma consumului de oua de prepelita, organismul elimina mult mai usor si mai repede toxinele, dar si metalele grele. Asta ajuta atat in stimularea imunitatii, cat si in cazul pietrelor la ficat, fiere sau rinichi. In plus, detoxifierea are efecte si asupra infatisarii noastre, tenul fiind mai luminos, parul mai puternic si mai stralucitor si pielea mai neteda.