Omagiu la 5 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Ce decizie au luat cele două fiice ale sale

Publicat: 08 Sep. 2020, 11:55 Vedete

Au trecut cinci ani de la moartea celebrului Corneliu Vadim Tudor. Bărbatul s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei.

În anul 2015, politicianul a suferit un infarct miocardic, iar la ora 18.30 a fost înregistrată ora decesului. Corneliu Vadim Tudor și-ar fi prevestit moartea, mărturisea una dintre fiicele sale. La cinci ani de la decesul politicianului, fiicele pregătesc un omagiu pentru tatăl lor. Astfel că, cele două fete îi duc dorul foarte tare, iar în data de 12 septembrie, sâmbătă, se va oficia o slujbă de parastas în memoria lui Cornelui Vadim Tudor.

Omagiu la 5 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

„Luni, 14 Septembrie, se împlinesc 5 ani de când tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor, a plecat la ceruri. Sâmbătă, 12 Septembrie, la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, Bucuresti Kilometrul Zero. va fi oficiată slujba de parastas in memoria tatălui meu (orele 11). Apoi, cei prezenţi vor depune flori la mormântul lui din Cimitirul Ghencea Civil. Evenimentul comemorativ este public, toţi cei care doresc pot participa”, a scris Lidia Tudor, fiica cea mare, arată Ok! Magazine.

Tot fiica cea mare a bărbatului este și cea care duce mai departe o parte din munca lui Cornelui Vadim Tudor. În prezent, Lidia este redactor-șef al ziarului România Mare. Eugenia, fiica cea mică, a absolvit Facultatea de Jurnalism.

Corneliu Vadim Tudor şi-a prevestit moartea

„Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o.

Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui… Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Fisele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Publicat: 08 Sep. 2020, 11:55 Vedete
Pe aceeași temă