Oana Zavoranu e impotriva homosexualilor. Vedeta le-a adresat cateva cuvinte dure

Publicat: 22 Dec. 2018, 12:49 News 3

Bruneta care obisnuieste sa spuna tot ce crede, a publicat un mesaj in care sustine ca nu e de acord cu homosexualitatea.

Bruneta a publicat un mesaj in care explica ce i se pare ei normal. De exemplu, orice femeie in tocuri, fusta sau fardata. In schimb, barbatii care se transforma in femei nu sunt pe placul ei. Oana Zavoranu e impotriva homosexualilor si nu se jeneaza sa o spuna.

„Femeia, de când este lumea, se epilează, se machiază, poartă rochii și tocuri, așteaptă să fie curtată și cerută de nevastă, poartă dresuri de mătase, sutiene, face copii (dacă vrea), poartă diamante, blănuri (dacă vrea, eu nu accept blănurile), se alintă, așteaptă cadouri scumpe, e invitată la restaurant sau în vacanțe, are țâțe și vagin.

Oana Zavoranu e impotriva homosexualilor

Bărbații adevărați nu au vagin, ci penis cu c***e, nu se fardează, nu se dau cu ruj, gloss sau sclipici, bărbații adevărați nu își țuguie buzele, nu poartă tocuri sau genți de femei și nu se f*t în c*r. Dacă nu simțiți că ce zic eu e corect, ieșiți de pe pagina mea! Pentru mine, homosexualitatea e o boală demonstrată științific’ a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

In trecut, Oana Zavoranu si-a acuzat fostul partener ca ar fi homosexual.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Dec. 2018, 12:49 News 3
Pe aceeași temă