Oana Radu a fost cerută în căsătorie: ”Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită”

Publicat: 22 Feb. 2020, 12:37 Vedete

Oana Radu trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa sa. Vedeta a fost cerută în căsătorie de actualul iubit şi a împărtăşit totul cu fanii, pe reţelele sociale.

Oana Radu se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă la doar jumătate de an de când fostul ei partener a murit. Fără să stea pe gânduri, artista a spus ”DA”.

„Dragilor, vreau să vă spun ceva, dar nu ştiu cum să încep. Mai ţineţi minte că am postat eu un inel pe care mi-l doream foarte mult? Atunci vă spuneam că dacă vreodată voi fi cerută în căsătorie, cu inelul ăla voi fi cerută. Şi story-ul acesta nu este degeaba că uitaţi-vă ce am pe deget. Dacă vă întrebaţi de ce îl am pe deget, nu mi l-am luat singură. Da, am fost cerută în căsătorie. Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită. Cătălin m-a cerut în căsătorie şi am spus da”, a spus Oana Radu pe Instagram.

Oana Radu, a trecut prin clipe grele alături de fostul iubit

Chiar dacă a afirmat de mai multe ori că l-a iubit și că relația sa cu Alin a fost cât se poate de frumoasă, timp de trei ani cântăreața a trecut prin multe suferințe.

”Eu în trei ani am trăit multe lucruri, atât fizic, cât și psihic”, a precizat cântăreața.

Oana Radu a fost tot timpul la spital în timp ce fostul iubit se zbătea între viață și moarte, dar a realizat că poate bărbatul pe care l-a iubit nu merita acest lucru, după tot ce s-a întâmplat între ei.

”Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”, a mai spus aceasta în emisiunea TV.

Publicat: 22 Feb. 2020, 12:37 Vedete
Pe aceeași temă