O fetita de 5 ani a fost agresata sexual. Copila se afla intr-o excursie in Constanta

Publicat: 06 Aug. 2019, 11:14 Ciao.ro
O fetita de 5 ani a fost agresata sexual. Copila se afla intr-o excursie in Constanta

Un pedofil din Constanta a abuzat sexual fara mila o copila de doar 5 ani, revoltand o tara intreaga.

O fetita de 5 ani a fost agresata sexual. Fetita se afla in Constanta intr-o excursie cu gradinita. La data de 12 iunie 2019, agresorul a fost trimis in judecata pentru agresiune sexuala.

Intamplarea macabra s-a petrecut pe 20.05.2019, atunci cand se deplasa intr-o excursie organizata de gradinita la o ferma din localitatea Targusor din judetul Constanta.

O fetita de 5 ani a fost agresata sexual

O fetita de 5 ani a fost agresata sexual.

Martora a fost chiar mama unui copil care a declarat in fata anchetatorilor ca in respectiva excursie au participat aproximativ 20 de copii, doi educatori dar si pedoflul M.M.

Martora a mai spus ca barbatul era prieten de familia cu bunica unuia dintre copiii aflati in excursie. La intoarcere, atunci cand microbuzul a intrat in municipiul Constanta, martora a spus ca minora abuzata adormise.

Barbatul statea langa aceasta, moment in care a tras-o mai aproape de el, pozitionandu-si mana dreapta pe piciorul copilei. Insa dupa un minut si-a mutat mana de pe picior in pantalonii fetitei, in zona genitala, tinand-o acolo pentru 5-6 secunde.

Femeie a reactionat imediat si s-a dus langa individ, insa nu i-a spus nimic de teama ca acesta sa nu reactioneze violent si sa nu se sperie ceilalti copii din autobuz.

Insa a tinut s-o informze pe educatoarea care se afla in autobuz iar cand au ajuns la destinatie, directorul institutiei de invatamant a sunat-o pe mama fetitei pentru a-i povesti cele intamplate.

Inculpatul si-a recunoscut fapta marsava atunci cand a fost adus la Politie, potrivit Antena3.

Publicat: 06 Aug. 2019, 11:14 Ciao.ro
Pe aceeași temă