O fata plina de sange pe trup a fost ignorata de politisti. Oamenii legii nu au vrut sa coboare din masina VIDEO

Publicat: 05 Aug. 2019, 09:59 Ciao.ro
O fata plina de sange pe trup a fost ignorata de politisti. Oamenii legii nu au vrut sa coboare din masina VIDEO

Momente halucinante in Galati, in care Politia Romana a dezamagit din nou, in plin scandal cu criminalul din Caracal.

O fata plina de sange pe trup a fost ignorata de politisti. O ancheta este in desfasurare la Politia din Galati dupa ce doi agenti au fost filmati stand in fata adolescentei plina de sange, neavand nicio reactie.

Sursele medicale au spus ca adolescenta provine dintr-un centru de plasament si ca a fost victima unui viol destul de violent, care i-a cauzat o hemoragie puternica.

O fata plina de sange pe trup a fost ignorata de politisti

O fata plina de sange pe trup a fost ignorata de politisti

Politistii sunt vazuti cum raman in masina, neavand nicio intentie de a se da jos, in timp ce mai multe persoane se apropie de tanara si o intreaba ce s-a intamplat cu ea.

Acestia insista cu vehementa ca aceasta sa vorbeasca cu politistii pentru a o ajuta insa un barbat se infurie si spune ca va suna el la salvare, vazand ca politistii nu fac nimic in acest sens.

Bărbat: „O lăsăm așa pe stradă? Chiar așa nu se poate așa ceva. Dă, mă, telefonul!”.

Alt martor: „Lasă, mă, că sună ei acuma”

Femeie: „O fi bolnavă..”

Bărbat: „Să nu-ți fie rușine. Ai hemoragie, fetițo!”

Femeie: „Poți să cazi din picioare, mori aici. În halul ăsta nu există!”

Persoana care a filmat totul a spus pe Facebook ca a vizita-o pe copila in spital si ca s-a confirmat ca aceasta a fost violata.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soțul meu (unul dintre agenții wbc) am fost la spital și am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinții ei neputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată.

Mâine ne vom duce din nou la spital și de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se află ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secția de poliție! Nu putem lăsa lucrurile așa, se putea întâmpla oricărui copil!!!

Nepăsarea și delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul țării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideți să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, a scris Doro Yola pe Facebook, conform stirileprotv.ro.

Acest caz a ajuns in atentia Inspectoratului de Politie Judetean Galati care a deschis o ancheta. In raport va fi stabilit daca fata a fost sau nu victima unei infractiuni.

„Conducerea I.P.J. Galați a dispus, încă de ieri, declanșarea cercetării disciplinare față de cei doi polițiști, la finalizarea căreia, vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcție de rezultatul verificărilor și a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis Inspectoratul de Politie Judetean Galati.

Publicat: 05 Aug. 2019, 09:59 Ciao.ro
Pe aceeași temă