Moment incendiar pentru Bendeac la iUmor. O dansatoare sexy rau l-a scos din minti, dansandu-i in poala, in chiloti si sutien! „Sunt lac de transpiratie! Nu mai pot!”

Publicat: 04 Mar. 2019, 10:28 Vedete

Livia Marinescu este dansatoarea care n-a facut pe nimeni sa rada la emisiune, dar l-a scos din minti pe Bendeac cu dansul ei lasciv.

O dansatoare sexy rau l-a scos din minti pe Bendeac dansandu-i in chiloti si sutien! Moment interzis minorilor pe scena show-ului iUmor. În cea de-a doua ediție din noul sezon al emisiunii difuate de Antena 1 și-a făcut apariția un concurent surpriză. Este vorba despre Livia Marinescu, dansatoarea care a reușit să-l intimideze pe Mihai Bendeac.

Îmbrăcată extrem de sumar și acoperită de baloane, Livia a cerut ajutorul lui Mihai Bendeac pentru a pune în scenă numărul. Deși reticent la început, cunoscutul jurat a cedat în cele din urmă rugăminților colegilor de la masa juriului și a intrat în jocul concurentei.

Ca sa nu fie doar un dans sexy in poala, Livia a decis ca ar fi bine sa-si acopere trupul cu baloane pe care in timp ce dansa sexy le spargea. La un moment dat i-a pus lui Bendeac un ac intre buze si se apropia cu restul baloanelor de el si se spargeau asa.

„Viata este foarte complicata, avand in vedere ca in aceste perioade in care avem auditii nu exista, la mine cel putin, niciun fel de activitate de niciun fel. Traiesc niste momente de cumpana, sunt lac de transpiratie pe spate, dar viata este frumoasa. A fost un numar extrem de comic” au fost cuvintele lui Mihai Bendeac de la finalul numarului extrem de incitant.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Mar. 2019, 10:28 Vedete
Pe aceeași temă