O copila 11 ani, dezvirginata de viitoarea soacra. Acuzatii grave dupa o logodna tiganeasca

Publicat: 02 Sep. 2019, 12:49 Life
O copila 11 ani, dezvirginata de viitoarea soacra. Acuzatii grave dupa o logodna tiganeasca

Scandal mare in Craiova, dupa ce Partida Romilor Pro Europa a sesizat autoritatile in weekend cu privire la un caz grav.

O copila 11 ani, dezvirginata de viitoarea soacra. Informatia conform careia o fată de 11 ani, din Craiova, ar fi fost „dată” printr-o intelegere unei famii de romi căldărari din Slatina contra unei sume de 10.000 euro a venit din partea structurii Partidei Romilor Pro Europa.

Se pare ca in „noaptea nunţii”, tanarul nu a reusit sa-si dezvirgineze mireasa, astfel ca a apelat la ajutorul mameo, aceasta deflorand-o pe copila cu degetele.

O copila 11 ani, dezvirginata de viitoarea soacra

O copila 11 ani, dezvirginata de viitoarea soacra

„A fost o înţelegere. Fata nu are 11 ani, are 13, şi băiatul are 18, nu 20. Nu s-a culcat cu ea, am fost la ei, m-am interesat. Nu s-a culcat cu ea, este încă virgină, cel puţin aşa spun părinţii copiilor. Joi a fost o înţelegere, o nuntă, aşa, o petrecere, dar cu lăutari, cu…, evenimentul s-a întâmplat la Craiova, la familia fetei.

După aceea, seara, la 19,00, au venit la Slatina, au făcut şi aici vreo două ore, după aceea au spart gaşca. Am înţeles că fata s-a dus înapoi la părinţi, băiatul a rămas aici. Ca un fel de, cum se face la noi, o logdnă, ca să ştie lumea că fata o să fie măritată cu el, să nu mai vină altcineva s-o ceară.

Am fost de două ori la ei, pe mine m-a sunat domnul deputat de la Bucureşti, a zis să merg, să iau măsuri, să văd ce se-ntâmplă. Fata zice că e la locul ei, băiatul nici nu s-a atins de ea, se poate verifica… Fata este virgină, aşa spun ei, dar eu nu am de unde să ştiu, deşi sunt şi un pic de rudă cu mine, dar n-am fost la petrecere”, a spus Sandu Curt, potrivit Adevarul.

„Ne-am autosesizat despre acest caz. Am vorbit, este o fetiţă din Dolj şi au fost anunţate şi autorităţile şi Parchetul pentru aceste aspecte, inclusiv DGASPC Dolj, de unde este fetiţa. Am discutat şi cu Prefectura şi fetiţa a fost înapoiată Doljului, a mers acasă, a fost anunţată direcţia din Dolj şi inclusiv Autoritatea Naţională.

Dacă era de aici, noi intram pe gestionarea, consilierea copiilor, ne asiguram dacă părinţii fetei ştiau că este ilegal să faci lucrurile astea, dacă s-au asigurat că este copilul în siguranţă, dar nu este de competenţa instituţiei mele, doar a poliţiei şi a autorităţii de la domiciliul minorei” a spus directorul DGASPC Olt, Radita Pirosca.

Publicat: 02 Sep. 2019, 12:49 Life
Pe aceeași temă