O cersetoare din Romania a fost arestata in New Jersey! Cersea bani pentru scutecele bebelusului dar ea avea iPhone X si geanta Michael Kors si 500 de dolari la ea!

Publicat: 15 Mar. 2019, 13:09 News 3
O cersetoare din Romania a fost arestata in New Jersey! Cersea bani pentru scutecele bebelusului dar ea avea iPhone X si geanta Michael Kors si 500 de dolari la ea!

O romanca de 34 de ani a fost retinuta si apoi amendata dupa ce politistii au descoperit ca facea parte dintr-o retea de cersetorie organizata.

O cersetoare din Romania a fost arestata in SUA! Avea iPhone X si bani multi la ea! Te intrebai cum mai fac Romanii bani peste hotare? Ei bine metoa „cersetoarelor” a ajuns pana peste ocean, acolo unde o romanca tocmai a fost arestata.

Politia din New Jersey a vazut-o pe femeie ca statea pe marginea drumului intens circulat cu un afis in mana pe care era scris un text emotionant si o poza copilului care spunea ca este al ei. Echipajul de politie a oprit langa ea si a inceput sa-i puna intrebari femeii care la prima vedere parea mult mai bine imbracata decat cersetorii obisnuiti.

O cersetoare din Romania a fost arestata in SUA!

Politistii au sfarsit prin a o arestat pe romanca Dorina Caldaras in varsta de 34 de ani cu acuzatia ca cersea sub un pretext fals. Dorina Căldăraș stătea pe marginea străzii cu o pancartă pe care era lipită poza unui copil și mesajul: „Am un bebeluș. Vă rog, în numele lui Dumnezeu, ajutați-mă să cumpăr scutece și lucruri pentru copil”, scrie Daily Mail.

Polițiștii care au arestat-o pe româncă au fost însă surprinși să afle că femeia purta haine scumpe de designer, cizme Michael Kors, geantă Coach, avea ultimul model de iPhone și aproximativ 500 de dolari în geantă. Căldăraș a recunoscut în fața polițiștilor că face parte dintr-un grup de femei care fac naveta zilnic, din cartierul Queens, din New York, în New Jersey, pentru a cerși.

Avea iPhone X si bani multi la ea!

Politia a postat inclusiv o fotografie cu femeia avertizand soferii sa fie atenti la ea pentru ca cerseste sub un pretext fals si nu are nevoie de bani asa cum sustine. Dorina Caldaras a primit si o amenda pentru ingreunarea traficului rutier. „Este frumos să faci acte de caritate, dar nu este o idee bună să donați bani cuiva cu o pancartă pe marginea drumului. Dacă observați o persoană care are nevoie de ajutor, sunați la sediul nostru, iar ofițerii vor sosi imediat”, a transmis poliția din New Jersey.

„Avea o geantă scumpă, avea o haină scumpă și pantofi scumpi. Își făcuse recent unghiile și avea un iPhone X. A recunoscut că face parte dintr-o grupare mai mare și că membrii rețelei sunt plasați în puncte strategice din New Jersey pentru a cerși”. a declarat pentru Daily Mail politistul care s-a prins ca este ceva in neregula cu femeia romanca.

Publicat: 15 Mar. 2019, 13:09 News 3
Pe aceeași temă