Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2 – pantoful de alergare al CAMPIONILOR

Publicat: 22 Oct. 2021, 08:30 Beauty & Style

În luna februarie, la summit-ul Olimpic din New York, Nike a anunțat lansarea noului model Nike Air Zoom Alphafly Next%, un model confecționat din fibre de carbon cu perne de amortizare mai mari. Pantoful Nike Air Zoom Alphafly Next% 2 face parte din familia AlphaFly și, comparativ cu primele versiuni, schimbările sunt de această dată cu mult îmbunătățite. Materialul este realizat astfel încât să confere un contur mai bun și să asigure o stabilitate crescută a tălpii , dar mai ales să reducă presiunea din partea superioară a piciorului.

Vrei să-ți depășești recordul personal? Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2 este răspunsul. Și nu o spunem noi, ci ambasadorii brandului, Florin Cujbă, fitness specialist și Lavinia Ioana Panaete, sportiv emerit. Comparativ cu alte modele special create pentru alergare, acesta te propulsează direct spre linia de finish. Designul este foarte lejer, lasă piciorul să respire și este extrem de confortabil. Să nu mai vorbim despre tehnologia folosita care îți dă senzația că poți face față oricărei provocări.

300 Air Zoom Alphafly, pentru bărbați

Indiferent că ești pasionat de sport și îți place să alergi sau ești sportiv profesionist, pantofii Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2  te ajută să-ți menții sănătatea piciorului, în special a articulațiilor.

Un pantof de alergare bine ales, confortabil și customizat, așa cum este AlphyFly de la Nike, poate face diferența în cazul unui program reușit de cardio cu sesiuni de alergare incluse”, spune Florin Cujbă, fitness specialist și ambasador Nike.

Iată un exemplu de program de alergare recomandat de sportiv:

1 min. alergat la 75%-85%

4 min. alergare la nivel 50%-60%

Repetă aceste intervale de 8 ori și ai o sesiune bună de slăbire, dar și de îmbunătățire a condiției fizice cardiovasculare.

Cardio aduce extrem de multe beneficii: în primul rând, sănătatea inimii, care este cea mai importantă, însă și definirea musculaturii, în starea psihică generală, care este mult mai bună după o sesiune echilibrată de cardio. Nu uitați că a alerga repede sau distanțe lungi nu este egal cu starea de bine sau rezultate mai bune. Condiția fizică se raportează la individ și la momentul în care te afli (vârstă, sex, condiție fizică actuală, IMC, condiție medicală). Așa îți dai seama cît de importantă este alegerea echipamentul care să-ți susțină efortul.

Întrebată cât de mult contează un echipament sportiv în drumul spre performanță, Lavinia Ioana Panaete spune la rândul ei: „Foarte mult, echipamentul de calitate este unul din factorii care contribuie la obținerea performanței sportive și a longevității competiționale a gimnastului. Ca fostă sportivă de perfomanță, colaborarea cu Nike, brandul mondial no.1, care susține prin cele mai bune echipamente performanța sportivă, reprezintă un motiv de mândrie și în acelasi timp responsabilitatea de a mă ridica la nivelul brandului pe care îl reprezint în calitatea de ambasador sportiv”.

Experiența ambasadorilor Nike, la pas cu AlphaFly

Călătoria mea în Fitness a ajuns la un nivel avansat și astfel am devenit Ambasador Nike. În acest brand am regăsit toate valorile: experiența produsului si perseverența cu care Nike rămâne lider în domeniu. Antrenamentele mele au nevoie de outfituri-uri diferite și în care să mă simt bine și confortabil. Toamna însă prefer alergările în aer liber deoarece vremea este plăcută, iar temperatura permite acest tip de activitate.

De curând am încercat modelul Alphafly. Opinia mea este WOW!  Simt că aș putea alerga un maraton întreg în acești pantofi. Ușori (parca nu am nimic în picioare), stabili, confortabili și te propulsează să alergi mai repede datorită tehnologiei Flyplate. Ce am aflat ulterior este că această tehnologie diferă în funcție de măsura pe care o porți. În măsurile mai mici este mai flexibilă, însă în măsurile mari este mai rigidă și asta spune tot despre experiența Nike!”, spune Florin Cujbă.

Nike face istorie și performanță în sport de peste 57 de ani, întruchipează adevărata esență a spiritului sportiv, pentru că nu a încetat niciodată să se alăture sportivilor valorosi, dornici să muncească pentru a fi în fiecare zi mai buni”, spune Lavinia Ioana Panaete.

400 Air Zoom Alphafly, pentru femei

Compania NIKE a fost fondata pe 25 ianuarie 1964 ca Blue Ribbon Sports de către Bill Bowerman și Phil Knight, și a devenit oficial Nike, Inc la 30 mai 1978. Compania ia numele de la Nike (greacă Νίκη, pronunțat [nǐ ː kɛ ː]), zeița greacă a victoriei.

Nike comercializează produsele sale sub marca proprie, precum și Nike Golf, Nike Pro, Nike +, Air Jordan, Nike Skateboard Bowerman și Philip H. Knight.

Sport Time Trade Romania este reprezentantul in Romania al marcii Nike. Magazinele din reteaua Nike se afla in: Mega Mall Bucuresti, AFI Cotroceni Bucuresti, AFI Brasov, Iulius Town Timisoara si Iulius Mall Cluj.

Publicat: 22 Oct. 2021, 08:30 Beauty & Style
Pe aceeași temă