Ministrul Sănătății şi-a angajat o consilieră sexy! Cum arată „mâna dreaptă” a lui Nelu Tătaru

Publicat: 08 Apr. 2020, 11:01 News

Nelu Tătaru are de ceva timp în echipa sa o tânără domnişoară, extrem de frumoasă. Ioana Trunchină, absolventa Facultății de Drept de la Universitatea București ocupă funcţia de consilier pentru Ministrul Sănătăţii.

Ioana Trunchină în vârstă de 26 de ani a venit în Ministerul Sănătății la sfârșitul lunii ianuarie, în calitate de consilier personal al lui Nelu Tătaru, care era secretar de stat, și și-a păstrat postul după ce acesta l-a înlocuit pe Costache la șefia instituției.

Conform contului de Facebook, tânăra din Huși lucrează de ceva vreme la București, fiind, din octombrie 2018, consilier al unui parlamentar deputat. În declarația de avere din acest an, ea a menționat suma de 31.776 lei primită în această calitate.

Ioana Trunchină, despre societatea românească

În toamna anului trecut, în contextul alegerilor prezidențiale, Truchină a postat pe Facebook un text în care își exprima gândurile despre societatea românească.

„Experimentăm democrația de 30 de ani, iar electoratul pare mai obosit ca niciodată. Împărtășirea disprețului popular pentru politicieni, neatenția către profilul și ofertele electorale ale candidaților și neconştientizarea faptului că cetățenii sunt autorii propriilor condiții de existență prin votul dat reprezentanților aleși nu duc decât la o separație din ce în ce mai accentuată între societatea civilă și instituțiile guvernamentale. Acei actori politici care își pun propria persoană în bătaia focului, care muncesc din greu cu onestitate și consecvență, care riscă și schimbă mentalități așteaptă ca electoratul să se trezească din amorțeală”, a postat Ioana.

 

Publicat: 08 Apr. 2020, 11:01 News
Pe aceeași temă