Motociclist, facut praf in accident. Politia incearca sa il scoata vinovat dupa un etilotest: „Aveam gura plina de sange, nu m-au testat”

Publicat: 17 Dec. 2018, 18:01 Life

Un barbat in varsta de 45 de ani din Arges a fost implicat intr-un grav accident rutier cu motorul sau.

Motociclist, facut praf in accident si acuzat de politie ca totul a fost din vina lui. Danut Ilie Stanica a fost implicat intr-un accident pe data de 1 aprilie 2018. Ciocnirea a avut loc pe DN 65A, pe raza judetului Arges. Motorul barbatului a intrat intr-o masina de politie.

Acum, Danut Ilie Stanica sustine ca a i se insceneaza culpa. Barbatul a fost ranit grav in urma impactului. A intrat in coma. Politia sustine ca, de vina pentru accident, e chiar victima care a fost spitalizata.

Motociclist, facut praf in accident, in Arges

„Circulam pe sensul de mers Popeşti-Piteşti. Am văzut că o maşină iese cu spatele de pe un pod şi intră direct în drumul naţional. Am frânat, dar el deja trecuse cu spatele de axul drumului. N-am remarcat decât că era cineva cu telefonul la ureche. Nu i-am văzut faţa. Apoi l-am izbit în aripa din faţă şi nu mai ştiu nimic, c-am zburat de pe motocicletă şi am ajuns în comă“, povesteşte, pentru „Adevărul“, Dănuţ Ilie Stănică.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Dec. 2018, 18:01 Life
Pe aceeași temă