Motivul pentru care Gheorghe Dinca a plans! A recunoscut tot. Primea 500 de euro pentru fiecare fata

Publicat: 18 Aug. 2019, 14:17 News 4
Motivul pentru care Gheorghe Dinca a plans! A recunoscut tot. Primea 500 de euro pentru fiecare fata

Scene șocante în curtea criminalului din Caracal. Gheorghe Dincă ar fi plâns ieri. Anchetatorii l-au văzut cu ochii înlăcrimați în timpul perchezițiilor.

Gheorghe Dinca a plans. Potrivit Antena 3, acesta ar regreta ceea ce a făcut și plânge din cauza situației în care a ajuns. Criminalul le-ar fi spus oamenilor legii că îşi iubeşte copiii, că regretă ce a făcut şi că a minţit la început și vrea să plătească pentru faptele sale.

Tot ieri, Gheorghe Dincă ar fi mărturisit că ducea femei în Italia. Agresorul primea 500 de euro pentru fiecare femeie.

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii privind cazul din Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca Gheorghe Dinca beneficiaza de protectie din partea clanurilor din Olt.

Gheorghe Dinca a plans. Dezvaluirile care dau peste cap ancheta de la Caracal

Ancheta Caracal

”Eu merg din prima zi pe această versiune cu rețeaua de trafic de minore. Din informațiile pe care le-am primit acest om nu acționa singur, are un anturaj destul de bine conturat chiar în urmă cu ani în urmă. El avea o viață foarte activă. În acest moment, lucrurile sunt mai neclare ca la început.

Avem o protecție asigurată pentru acest individ. Are o protecție foarte clar stabilită din partea clanurilor din județul Olt. Din punctul meu de vedere nu a fost ucisă în acea curte, e a două concluzie certă. Acest individ și cazul în sine începe să deranjeze foarte tare toate sferele de influență pentru că vin informații către mine, către presă și către alții despre clanuri din întreaga țară”, a zis Cumpănașu, conform antena3.ro.

Tonel Pop, declarație-șoc: Dincă e un veteran în cea ce înseamnă răpiri și violuri, are tovarăși de nemernicie

Tonel Pop a făcut declarații incredibile cu privire la trecutul lui Gheorghe Dincă. Totodată avocatul familiei Luizei solicită ministrului Sănătății trimiterea de urgență a Corpului de Control a ministerului la INML pentru a face cercetări.

”Pe noi nu ne mulțumește această poziție a INML în care începe să dea comunicate, dar care nu apar și atunci când apar ne explică ce nu pot face. Cerem o anchetă a ministerului Sănătății, a corpului de control, noi credem că trebuie o anchetă la nivelul INML, să vedem dacă cei de acolo au făcut cei de acolo.

Noi n-avem nicio veste cu privre la evedințierea unui alt ADN, pentru că situația ar fi mult mai complicată. Acest Dincă din punctul meu de vedere, e un veteran în ceea ce însemnă răpiri, violuri și un veteran nu lucrează singur. Are o branșă. Trebuie să fii ajutat, sprijinit, are tovarăși de escrocherii și nemernicii”, a spus Tonel Pop.

Publicat: 18 Aug. 2019, 14:17 News 4
Pe aceeași temă