Mort, ridicat de politie de la priveghi. Familia tanarului din Botosani a ramas stupefiata inainte de inmormantare

Publicat: 08 Jul. 2019, 12:13 News

Caz socant in Botosani dupa ce trupul unui tanar, mort in urma unui accident in Franta, a fost ridicat de politie. Familia e socata de caz.

Mort, ridicat de politie de la priveghi. Familia tanarului din Botosani a ramas stupefiata inainte de inmormantare. Trupul unui tânăr de 19 ani din localitatea Tudora, județul Botoșani, care a murit într-un accident în Franța, a fost ridicat din casa părinților, de polițiști și medici legiști, în timp ce familia se pregătea de înmormântare. Surse judiciare au declarat că nu era făcută necropsia.

Polițiștii din Botoșani și medicii legiști au ridicat, sâmbătă, din locuința unde părinții se pregăteau de înmormântare, trupul unui tânăr de 19 ani, care a murit în urma unui accident rutier petrecut pe 22 iunie pe o autostradă din Franța și care a fost, vineri, repatriat.

Mort, ridicat de politie de la priveghi

Surse judiciare au declarat că sicriul cu trupul tânărului a fost ridicat de acasă pentru că nu era făcută necropsia, pe care au cerut-o chiar părinții celui decedat. În acest sens, a fost depusă o plângere la poliție, prin care părinții băiatului mort au cerut o anchetă, ei nefiind mulțumiți de rezoluția poliției franceze care a încadrat decesul tânărului ca fiind accident.

Conform acelorași surse, în Franța nu a fost efectuată necropsia, deoarece polițiștii nu au avut suspiciuni asupra decesului tânărului de 19 ani. Acesta a murit într-un accident pe o autostradă din Franța, în zona Calais, în timp ce ar fi încercat să traverseze în fugă autostrada A16.

Viralul saptamanii! La inmormantarea lui „nea Romica” rudele i-au indeplinit ultima dorinta si au dansat „Pinguinul” langa sicriul lui! Imaginile sunt din alta lume!

Familia tanarului din Botosani a ramas stupefiata

Accidentul s-a petrecut pe 22 iunie în Franța, în timp ce tânărul de 19 ani, care se îndrepta spre Anglia, la muncă, a coborât, la un moment dat, aparent fără motiv, din microbuzul în care se afla și a mers pe jos, pe marginea autostrăzii.

Uita-te atent la baiatul asta! Ceva este in neregula in imaginea asta! ESTE MORT si asa arata priveghiul lui VIDEO

„Nici din primele probe prelevate sâmbătă de medicii legiști nu sunt suspiciuni legate de decesul tânărului. Se efectuează necropsia, trupului tânărului urmând să fie eliberat de Serviciul de Medicină Legală după finalizarea procedurilor legale”, au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

Femeie ingropata DE VIE! Cum a fost posibil acest lucru. A stat 11 zile in groapa, incercand sa evadeze. Cum a fost gasita VIDEO

Publicat: 08 Jul. 2019, 12:13 News
Pe aceeași temă