Monica Gabor și Mr. Pink au pus din nou ”paie pe foc”! Cum au fost surprinși în cel mai luxos loc din Los Angeles

Publicat: 08 Nov. 2021, 12:27 Vedete

Când toată lumea credea că s-au despărțit, iată că Monica Gabor și Mr. Pink pun din nou ”paie pe foc”!  Cei doi au fost surprinși împreună într-unul dintre cele mai luxoase locuri din Los Angeles. 

În ciuda zvonurilor cum că nu mai formează un cuplu, Monica Gabor și afaceristul Mr. Pink par mai fericiți ca niciodată! Cei doi au fost surprinși împreună la un eveniment privat, în Los Angeles, braț la braț.

Chiar dacă ar fi existat la un moment dat o ruptură între ei, alimentată de faptul că Monica a șters toate pozele cu el, se pare că aceștia au dat uitării toate divergențele și au revenit la sentimente mai bune.

Monica și Mr. Pink au fost surprinși pe Rodeo Drive, strada luxului din Los Angeles. Acolo unde se află toate magazinele de brand. Aceștia păreau mai fericiți ca niciodată, iar printre ”obiective”  au bifat și galerie de artă. Ulterior, după ce și-au terminat vizionarea, aceștia au luat cina alături de mulți prieteni.

Și-au investit banii într-o afacere comună

Cei doi doresc să investească o sumă uriașă într-un restaurant chinezesc pe care doresc să îl deschidă, iar chiria ar fi între 500.000 și un milion de dolari! Localul va fi deschis în zona de lux din Beverly Hills. Mr. Pink dorește să aducă în SUA un lanț de restaurante.

În anul 2019 se dorea inaugurarea localului, dar nu a reușit acest lucru, chiar dacă avea autorizațiile necesare. Cum pandemia a venit peste tot pe glob, multe planuri de afaceri au fost anulate și puse în așteptare. Odată cu relaxarea restricțiilor, localul va fi inaugurat.

 

Publicat: 08 Nov. 2021, 12:27 Vedete
Pe aceeași temă