Misty, prietenă la cataramă cu verișoara Andreei Bălan, din SUA! Micuța Arya e topită după Ligia

Publicat: 24 Sep. 2021, 20:04 Vedete

Bombă la început de toamnă! Misty, prietenă la cataramă cu Ligia, verișoara Andreei Bălan! Paparazzi CIAO.RO au surprins imagini inedite cu cele două, în mall. 

Cele două femei din viața lui Keo au avut un weekend de vis, se pare, după cum se observă în imaginile surprinse de paparazzii CIAO.RO! S-au plimbat, s-au relaxat, au luat masa în oraș, au făcut shopping de jucării și haine și…. mai mult, au primit și cadouri! De la cine? Ei bine, fix de la Ligia, verișoara Andreei Bălan!

Misty, prietenă cu verișoara Andreei Bălan, Ligia!

Dar… începem cu începutul! Sâmbătă, în jurul prânzului, Alexandra Pavel, alias Misty, și fetița ei, Arya, au parcat la subsolul unui mall din Capitală. Acolo unde obișnuiesc mai meargă, pentru nu o dată au fost surprinse acolo. Grijulie de fel, blondina și-a scos fiica din mașină și i-a pus masca. Apoi i-a dat cu dezinfectant pe mâini, după care l-a băgat în geantă și au plecat spre intrarea în mall…

Îmbrăcate lejer, cu pantaloni, tricouri și adidași, fetele au luat la picior mai multe magazine cu jucării și haine pentru copii. În timp ce micuța Arya a pus ochii pe jucării, încercând și convingă mămica -i cumpere cât mai multe, Misty era parcă mai interesată de haine pentru fiica ei, de toamnă, din noile colecții.

Ce cadouri au primit Misty si Arya de la verișoara Andreei Bălan?

După o raită prin magazine, au mers își ducă cumpărăturile la mașină, și apoi surpriză! Fetele nu au plecat. Au urcat la etajul cu restaurante unde aveau se întâlnească cu nimeni alta decât verișoara Andreei Bălan!

Desi, inițial, paparazzii n-au recunoscut-o pe tânăra verișoară care o cuplase pe Andreea Bălan cu Michael, în urmă cu câțiva ani, jurnaliștii și-au dat seama, după ce au analizat fotografiile, femeia cu care s-a întâlnit Misty este chiar Ligia!

În urmă cu câțiva ani, Andreea Bălan a postat mai multe imagini cu ea pe conturile sale de socializare, când a plecat în America, în vizită la ea. Atunci, tot artista spunea Ligia este cea care i-a făcut cunoștință cu americanul Michael. Bărbatul cu care Andreea a avut o relație de un an, la scurt timp după despărțirea de Keo. În imaginile de acum câțiva ani, Andreea Bălan și Ligia erau cu zâmbete pe buze, fericite și parcă mai apropiate ca niciodată. Mai mult, artista a postat mai multe imagini, la vremea respectivă, în care apare alături de Ligia, fotografii la care scria mesaje “siropoase”. “ simt foarte bine în New York cu verișoara mea Ligia. Omul extraordinar care mi-a schimbat viața în bine! Iți mulțumesc exiști!”, sunt câteva cuvinte de-ale Andreei.

Misty, Arya și Ligia au luat masa împreună

Ei bine, relația dintre ele s-a degradat, se pare. Căci altfel nu ne explicam cum de și Ligia a ajuns o prefere pe Misty. Femeia lângă care Keo a ales rămână și lângă care și-a făcut o familie. Probabil, Andreea Bălan și Ligia s-au certat, motivul fiind știut probabil doar de cele două. Cert este acum medicul stomatolog din America, Ligia, este prietenă la cataramă cu Misty!

Probabil că Ligia, care era stabilită în SUA, s-a întors acasă, fiindcă fetele nu păreau a fi la prima întălnire…. la mall! Spunem asta pentru gesturile dintre cele două le dau de gol! Imediat ce s-au întâlnit în mall, Ligia și Misty s-au îmbrățișat bucuroase. Verișoara Andreei Bălan a venit și cu pungi pline cu cadouri pentru Arya, se pare. Micuța, imediat ce a văzut-o, a fugit spre Ligia, lăsându-și mămica în urmă.îmbrățișat-o și a și desfăcut pungile nerăbdătoare vadă ce a primit.

Arya, topită după verișoara Andreei Bălan

Îmbrățișările dintre cele două, dar și faptul Arya a ținut-o de mână pe Ligia și chiar a cerut și stat în brațele ei, ne face credem nu sunt la prima întâlnire. Și că între Misty și Ligia fiind vorba despre o prietenie extrem de apropiată. După ce Arya și-a văzut puțin cadourile, cele trei fete au mers către un restaurant ia masa. Arya o ținea de mână atât pe Misty, cât și pe Ligia. După ce au poposit câteva zeci de minute la restaurant, Misty a sat-o pe Arya în restaurant cu Ligia și a dat din nou o fugă în parcare, lase cadourile la mașină.

Apoi, fetele au mers către terasă. În drum spre terasa în aer liber, au oprit la un magazin mic de unde Misty a cumpărat câte ceva. Timp în care Arya a cerut în brațele Ligiei. La terasă, fetele au băut câte o apă și un suc, în timp ce Arya s-a distrat la locul de joacă. La un moment dat, micuța a chemat-o pe Ligia la trenuleț -i arate cum îl conduce și se joace împreună. Asta în timp ce Misty a rămas relaxată la masă, privindu-le când și când zâmbitoare, în timp ce își butona telefonul.

Publicat: 24 Sep. 2021, 20:04 Vedete
Pe aceeași temă