Mireasa, violata de sotul handicapat la instructiunile mamei sale. Ce i-a spus parintelui, dupa ce a terminat actul sexual

Publicat: 27 Jan. 2019, 15:51 Life

Sunny Angel sustine ca a fost violata de proaspatul ei sot, la indicatiile mamei barbatului care a privit abuzul din usa camerei.

Mireasa, violata de sotul invalid la instructiunile mamei barbatului. Femeia sustine ca a fost fortata sa se casatoreasca cu agresorul, mariajul lor fiind aranjat. Proaspatul sot al lui Sunny Angel are probleme mentale care il fac putin mai incet decat restul oamenilor.

Femeia sustine ca sotul ei a violat-o in noaptea nuntii, la instructiunile mamei sale. Sunny Angel sustine ca sotul ei parea ingrozit de actul sexual. Dupa ce a terminat si s-a dat jos de pe mireasa, acesta s-a intors spre mama lui. I-a zis femeii ‘Am terminat. Acum primesc ciocolata?’

Victima sustine ca sotul ei are ‘varsta mentala a unui copil’. A fost invatat de mama lui sa faca sex. Femeia a privit din usa violul si ii spunea cum sa o faca. Voia sa se asigure ca mariajul celor doi este consumat, conform traditiilor lor.

Femeia i-ar fi aratat fiului sau cu handicap filme porno. Aceasta il invata cum sa faca sex pentru a ii darui cat mai repede un nepot. Dar nu a fost primul viol la care Sunny Angel a fost supusa. Toate contactele sexuale dintre cei doi soti erau in prezenta soacrei victimei.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Jan. 2019, 15:51 Life
Pe aceeași temă