Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express! Pe ce vor cheltui premiul de 30.000 de euro

Publicat: 29 Nov. 2021, 12:53 Vedete

Așa cum unii au bănuit pe parcursul emisiunii, celebrul cuplu de dansatori a câștigat marea finală! Mihai Petre și soția lui, Elwira, au pus mâna pe premiul de 30.000 de euro, iar banii vor fi folosiți cu un scop precis.

Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură finala Asia Express, după ce lupta s-a dat între Mihai Petre și soția lui, Elwira, și băieții de la ”Noaptea Târziu”, Emi și Cuza.

Cele două echipe au trecut prin mai multe probe dificile până au ajuns la Turnul lui David, ultima destinație a reality show-ului.

Cei care au ajuns primii au fost Mihai Petre și Elwira. Câștigătorii emisiunii au plecat acasă cu 30.000 de euro. Soții Petre au vorbit despre momentul victoriei și au mărturisit că nu se așteptau să câștige show-ul Asia Express.

Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show. Nu m-am așteptat, am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și apoi jos. Nu îmi vine să cred că am câștigat pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum”, a declarat Mihai Petre pentru a1.ro. El a mai spus că banii depe urma premiului îi va cheltui în cadrul familiei.

Acuzații de ”regie” în finala Asia Express

Unii dintre fanii emisiunii s-au arătat revoltați și susțin că show-ul ar fi fost „regizat”. Au numit finala ca fiind una „penibilă”, și că s-ar fi făcut de la început ”un mare favoritism”. De asemenea, câțiva telespectatori susțin că, pentru ei, marii finaliști ai emisiunii sunt de fapt Cuza și Emi.

Pentru mine băieții sunt câștigătorii. Pe drept!”, ”În această finală a fost un mare favoritism făcut, eu refuz să cred că sunt adevărații câștigători, oricum față de celelalte sezoane a fost dezamăgitor acest sezon, nici nu a început bine că deja se știa cine câștigă, nu voiam să cred, dar finala a fost dovada”, ”Bine regizat. Mereu așa se întâmplă în finală, stricați toată emisiunea voastră de 2 luni”, ”Bine regizat! Nu mi-a plăcut acest sezon!”, ”Dezamăgire!!! Avantaje de multe ori pentru câștigători! Urât, foarte urât!”, ”O finală penibilă….Mihai și Elvira au fost avantajați….a fost prea vizibil….mințiți poporul cu televizorul….era o emisiune la care mă uitam cu interes….nu o să mă mai uit…”, ”Au fost ajutați să câștige! Nu meritau. Măcar finala trebuia să fie live”, sunt o parte din comentariile scrise de mai mulți telespectatori la una dintre postările de pe Facebook.

 

Publicat: 29 Nov. 2021, 12:53 Vedete
Pe aceeași temă