Mihaela Radulescu, sex in piscina! A fost abordata de o femeie si… Vedeta a povestit cum e in asternut

Publicat: 16 Jun. 2019, 14:33 Vedete

Nu e nicio surpriza ca ii place sa isi expuna trupul sau sa vorbeasca despre sex. Dar asta ii place sa faca si nu se dezice de cine este :)

Mihaela Radulescu a facut sex in piscina. Vedeta a marturisit care sunt cele mai bizare lucuri sexuale care i s-au intamplat. Dezvalurile ei le completeaza pe cele ale lui Dani Otil care, zilele trecute, a dezvaluit cum a fost relatia lui intima cu Mihaela Radulescu.

Cei doi au ramas in continuare prieteni si inca mai comunica. Cu toate ca Felix e iubitul Mihaelei si Dani Otil si-a gasit si el, in sfarsit, o iubita, cei doi pastreaza legatura si vorbesc des. In plus, acestia si-au marturisit experientele sexuale. Dani cu Mihaela, si Mihaela cu altii 🙂

Mihaela Radulescu, sex in piscina

„Nu știu pe ce plajă am fost (nr. de nudiști), dar nu aveam nimic pe mine. Am făcut sex într-o piscină și am fost abordată de persoane de același sex. N-am purtat cătușe niciodată, în nici un fel de circumstanțe și n-am fost surprinsă făcând dragoste”, a declarat vedeta, conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Mihaela Radulescu a spus tot despre casatoria cu Felix Baumgartner. Cand va avea loc

Dani Otil si sexul cu Mihaela Radulescu

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei și, când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă.

De ce nu mai e Mihaela Radulescu la Romanii au talent? Diva a avut probleme

Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de 7 ani toată viața, atât am reușit.

Mihaela Radulescu, plina de RIDURI! Pozele sunt HORROR! Vedeta a ajuns de rasul Instagramului

Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât daca îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a povestit Dani Oțil la tv.

Mihaela Radulescu, despre o cearta monstru cu Felix: „Era sa ma paraseasca! A inceput sa tipe la mine!” VIDEO

Publicat: 16 Jun. 2019, 14:33 Vedete
Pe aceeași temă