Micutzu, la un pas de moarte intr-un accident rutier! A fost strivit de o stanca de 7 tone: „Daca nu eram asa gras nu cred ca scapam!” VIDEO

Publicat: 15 Jul. 2019, 12:25 Vedete

Sigur nu stiai asta despre el. Cosmin Nedelcu era sa-si piarda viata strivit de o stanca iar singurul lui noroc a fost faptul ca era foarte gras.

Micutzu, la un pas de moarte intr-un accident rutier!  Este unul dintre cei mai buni stand-up-eri din Romania, dar nu prea vorbeste despre viata lui personala, insa acum Micutzu a povestit un episod in care era sa-si piarda viata.

Cosmin Nedelcu, pe numele sau adevarat, este apreciat de milioane de romani pentru glumele sale de pe scena. Insa de data asta nu este nimic de ras in ceea ce a povestit. Desi poate parea o gluma sau un scenariul de-al sau, Cosmin a fost la un pas de moarte in urma cu cativa ani pe Valea Oltului atunci cand o stanca s-a pravalit peste masina in care se afla si asta era sa-l striveasca.

Micutzu, la un pas de moarte intr-un accident

Bolovanul de 7 tone a alunecat de pe versant si s-a oprit fix in portiera masinii lui, distrugand plafonul si usa, ajungand chiar ca el sa aiba contact direct cu stanca. Medicii de atunci i-au spus ca a avut noroc cu statura lui solida care l-a ajutat sa nu fie strivit in totalitate sub masina.

„Am fost prea aproape de a muri in viata asta de mai multe ori si acum incerc sa ma tin departe. Cea mai nasoala a fost pe Valea Oltului cand au cazut 3 stanci. Una a intrat in masina in care era, una in fata si una in spate. Aia din fata avea 12 tone, aia din spate 14 si aia care a intrat in dreapta aici avea 7 tone si ceva.

Teo, Vio si Costel i-au facut praf pe Micutzu si Bordea intr-o piesa absolut dementiala! „Banii nu v-au schimbat, voi tot timpul ati fost cam de c#[email protected]!”

Micutzu, lovit de o stanca de 7 tone

S-a rostogolit efectiv si nu mai era nimic aici si a intrat in mine si mi-a strivit piciorul si daca nu eram cat de gras eram atunci cel mai probabil nu as fi supravietuit. Adica un om slab la ce am avut io n-ar fi rezistat mai ales ca am avut contact direct cu stanca.” a povestit Micutzu despre episodul dramatic prin care a trecut.

Cum a reusit Micutzu sa slabeasca aproape 50 de kilograme cu sport: „Am doi antrenori, merg de 4 ori pe saptamana la sala”

Povestea rememorata de comediant a avut loc pe Youtube la invitatia celor de la SuperSpeed care au considerat ca ar fi o idee buna ca Micutzu sa testeze o masina de mare viteza, Porsche 911. Dupa ce a fost instruit cum trebuie sa conduca o asemenea masina, Micutzu i-a aratat lui Bratu cum trebuie facut in realitate un test-drive cu o asemenea masina. Cu viteza mica, frane dese, opriri pe loc si multe claxoane, a fost modul in care Micutzu a vrut sa vada daca masina s-ar potrivi in traficul din Bucuresti iar concluzia lui a fost una singura: „E inutila”.

Micutzu, decizie radicala din cauza bolii sale! „Cel mai probabil o sa…” De ce sufera comediantul VIDEO

Publicat: 15 Jul. 2019, 12:25 Vedete
Pe aceeași temă