Melania Medeleanu cu baietelul la plaja. Pozele emotionante au induiosat fanii

Publicat: 17 Jul. 2019, 15:56 Vedete
Melania Medeleanu cu baietelul la plaja. Pozele emotionante au induiosat fanii

Fosta prezentatoare se afla in vacanta cu baietelul ei si se distreaza foarte bine.

Melania Medeleanu cu baietelul la plaja. Fosta prezentatoare a renuntat la cariera sa in urma cu trei ani, si de atunci se concentreaza pe viata de mamica.

Initiatoarea proiectelor MagiCAMP si MagiHOME este in vacanta cu baietelul ei Radu, in varsta de 7 luni, si petrecere clipe frumoase la mare impreuna cu acesta.

Melania Medeleanu cu baietelul la plaja

Melania Medeleanu cu baietelul la plaja

Vedeta in varsta de 41 de ani a fost destul de emotionata inainte de plecarea in aceasta vacanta, fiindca a fost primul contact cu nisipul si marea a baietelului ei, insa pana acum totul e ok.

Bebelusul ei se comporta foarte bine si s-a adaptat foarte rapid cu noul mediu, si chiar a descoperit jucariile de nisip cu care isi ocupa tot timpul, spre bucuria mamei sale.

Melania a vrut sa impartaseasca acest moment frumos alaturi de fani ei si a postat o poza pe social media, in care apare alaturi de Radu Petru, stand pe plaja si bucurandu-se de mare.

Melania si-a dorit foarte mult un copil insa nu i-a fost deloc usor, si chiar isi pierduse speranta ca va mai putea vreodata sa conceapa unu. Insa un miracol s-a intamplat si Radu a venit pe lume.

„Îmi doream foarte mult acest copil, iar faptul că nu apărea era, pentru mine, un semn că trebuie să am grijă nu doar de unul, ci de mai mulți copii. Uitându-mă la afterschool-ul social de la Clinceni, la MagiCAMP, simțeam că rolul meu era să pun cadrul în care ulterior, o armată de oameni să vină și să aibă grijă de acești copii, practic să se lipească toate sufletele astea mici și mari”, a spus Melania Medeleanu recent intr-un interviu pentru Life.ro.

Publicat: 17 Jul. 2019, 15:56 Vedete
Pe aceeași temă