Mel B a facut sex cu Geri Halliwell! Vedeta a dat cartile pe fata abia acum VIDEO

Publicat: 24 Mar. 2019, 13:32 Vedete

Nu mai este niciun secret ca artista Mel B este bisexuala. Dupa divort, secretele ei intime si murdare au fost facute publice de fostul sot.

Mel B a facut sex cu Geri Halliwell, dupa cum a marturisit chiar ea. Vedeta in varsta de 43 de ani a facut dezvaluirea in cadrul emisiunii lui Piers Morgan. Mel B sustine ca Geri Halliwell are ‘sani uimitori’. Noaptea lor de amor a avut loc in urma cu multi ani, in timp ce faceau parte din trupa Spice Girls.

„Eram prietene foarte bune si pur si simplu s-a intamplat. Ati facut asta vreodata?”, a spus Mel B pentru Piers Morgan. Din nefericire, aceasta dezvaluire ar putea pune in pericol turneul Spice Girls programat pentru 2019.

Mel B a facut sex cu Geri Halliwell VIDEO


In plus, Mel B ar putea sa il infurie pe sotul lui Geri Halliwell. Mogului Formula 1, Christian Horner, de 45 de ani, este destul de discret cand vine vorba de viata sa personala. Este posibil ca dezvaluirile lui Mel B sa il scoata din sarite, informeaza The Sun.

Din pacate pentru fanii celor doua vedete, Mel B nu a povestit despre sexul cu Geri in cartea ei, Brutally Honest. „Geri sigur o sa ma urasca pentru ca spun asta. Are sotul ei si viata ei, dar s-a intamplat. Am ras dupa ce s-a terminat si asta a fost”, a mai adaugat Mel B.

„Sunt convinsa ca Geri si sotul ei ma vor uri pentru ca am spus asta. Dar a fost o chestie in trecut, ceva amuzant. S-a intamplat o singura data”, sustine Mel B.

Mel B a facut sex cu Geri Halliwell in 1990

Conform presei, cele doua au facut sex in 1990, dupa ce fetele s-au mutat intr-o casa comuna, in Maidenhead, Berks. Sursele din anturajul vedetelor sustin ca Mel B si Geri Halliwell au facut sex de mai multe ori, nu doar o data. Cele doua mergeau des in vacanta, fara colegele lor.

In plus, Mel B s-ar fi sarutat si cu Mel C. „A fost un sarut timid. Nimic sexual. Isi pusese cercel in limba, am vrut sa vad cum e”, sustine Mel B. Daca toate aceste declaratii nu pun in pericol turneul, vedetele vor primi 2,2 milioane de lire de persoana in 2019.

Publicat: 24 Mar. 2019, 13:32 Vedete
Pe aceeași temă