Maria Sharapova a pozat sexy in vacanta. Fanii au fost incantati

Publicat: 19 Nov. 2018, 17:14 Vedete

Frumoasa tenismena si-a luat un timp doar pentru ea si a decis sa se relaxeze pe o insula privata, departe de ochii si atentia presei.

Maria Sharapova se relaxeaza pe superba insula Necker, localizata in Insulele Virgine ale Marii Britanii si detinuta de Richard Branson. Este o insula luxurianta, pentru care trebuie sa scoti multi bani din buzunar.

Tenismena a vrut sa impartaseasca cu fanii ei cat de bine se simte pe acea insula, asa ca si-a facut un selfie pe care l-a postat pe contul ei de Instragram.

„Un tur al insulei cu Richard” a scris tenismena catre cei 3.4 milioane de followeri de pe Instagram. „S-a facut un an de la uragan. Ceea ce odata era un spa, acum este o camera de relaxare”.

Maria Sharapova, sexy in vacanta

Maria Sarapova a pozat sexy in vacanta
Maria Sarapova a pozat sexy in vacanta

Poza a strans in mai putin de 24 de ore peste 90.000 de like-uri, fanii fiind captivati de frumusetea si simplitatea acesteia. Tenismena purta un costum de baie, peste care si-a pus un pareo iar parul era ascuns sub o palarie.

Frumoasa rusoaica s-a dus pe Insula Necker pentru a se bucura de putin timp doar pentru ea, dar a fost insotita, evident, de proprietarul insulei, magnatul Richard Branson.

Cei doi sunt prieteni de mult timp iar acesta s-a oferit sa-i fie ghid si sa-i prezinte intreaga insula.

Maria Sharapova, sexy in vacanta

O mare parte din Insula Necker a fost distrusa de un uragan in septembrie 2017, insa a fost refacuta in intregime la inceputul acestui an.

Insula Necker poate fi inchiriata in totalitate, sau se pot rezerva camere singulare. Insa pregatiti-va sa scoateti multi bani din buzunar, pentru ca insula ofera o multime de benefice, este un adevarat paradis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Maria Sharapova este o jucatoare profesionista de tenis din Rusia, care are in palmares 5 titluri de mare slem si se afla in prezent pe locul 29 mondial.

Publicat: 19 Nov. 2018, 17:14 Vedete
Pe aceeași temă