Maria Constantin, sex cu Marcel Toader la Ferma vedetelor. Imaginile VIDEO au fost facute publice

Publicat: 23 Feb. 2019, 19:23 Vedete

In prezent, la PRO TV se deruleaza al patrulea sezon al emisiunii Ferma vedetelor care, din 2019, se numeste doar Ferma. Emisiunea are acum doi prezentatori.

Concurentii de la Ferma 2019, emisiune prezentata de Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan, trec prin aceeasi situatie prin care multi concurenti au trecut. Si anume… tentatia sexuala! Dintre toti cei care au luat parte la Ferma vedetelor, in tot istoricul ei, singurii filmati in timp ce faceau sex au fost Maria Constantin si Marcel Toader.

În perioada 2015 și 2018 au rulat trei sezoane de „Ferma Vedetelor” (Pro TV), prezentate de Iulia Vântur şi de Monica Bîrlădeanu, filmate în România şi în Cipru. Acum, gazde sunt Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan. In unul din sezoanele anterioare, Maria si Marcel, acum divortati, au fost filmati cand faceau sex. Deși producătorii emisiunii le-au dat interzis, Maria Constantin și Marcel Toader au reușit să încalce regulile.

Maria Constantin, sex cu Marcel Toader la Ferma VIDEO


„După ce am avut o serie de probleme în casa din Cipru, Mircea Stoian ne-a pedepsit! Ne-a trimis pe mine și pe Măria în dormitorul servitorilor! Inițial, m-am enervat, dar, apoi, m-am gândit că omul a avut un scop, voia să ne lase pe noi puțin singuri!

Așa că, până a venit soția mea de la o probă impusă de producători, m-am ocupat și am făcut în încăpere un pat matrimonial extraordinar, cu două saltele de paie înfoiate! M-am pregătit pentru un moment de intimitate”, povestea Marcel Toader la acea vreme.

Imaginile video cu cei doi au reaparut in atentia internautilor care sunt dornici de momente picante, la Ferma 2019. Anul acesta, vedetele nu au intretinut relatii intime in vila din varful muntilor. Dar Brigitte Sfat a fost pipaita intim de Jorge si Claudia Pavel, Emil Rengle s-a sarutat cu Brigitte Sfat si Ioana Filimon si Jorge au facut baie IMPREUNA!

Cu toate ca exista apropieri intre concurenti, pana in prezent, niciunul nu a fost surprins in ipostaze intime si erotice. Singurele picanterii pe care le poti vedea la Ferma sunt cu Ioana Filimon, Miss Romania, care se dezbraca des in cadrul emisiunii de la PRO TV.

Citeste si: Ferma 2019. Scene interzise intre concurenti. S-a facut striptease iar doua concurente s-au sarutat pe gura

Citeste si: Cu cine se căsătorește Brigitte Sfăt? Super material video cu bruneta de la Ferma vedetelor!

Publicat: 23 Feb. 2019, 19:23 Vedete
Pe aceeași temă