Madonna, acuzata de hartuire sexuala! „Mi-a spus ca sunt cea mai frumoasa femeie din lume”

Publicat: 23 Jul. 2018, 16:04 Vedete

Showbizul mondial este zguduit de cele auzite legat de Madonna.

Madonna, acuzata de hartuire sexuala, dupa filmarile unui videoclip in care se saruta cu o fata. Un fost model britanic sustine ca Mafonna ar fi hartuit-o timp de doi ani. Aceasta declara ca Madonna i-a trimis mesaje de dragoste spunadu-i ca este „cea mai frumoasa femeie din lume”.

Modelul, Amda Cazalet, acum in varsta de 53 de ani, locuieste in orasul St. Albans. Ea sustine ca Madonna, in varsta de 59 de ani, si-a dorit o relatie cu aceasta timp de doi ani, desi modelul era casatorita cu un barbat, cu care avea doi copii.

Controversa a luat nastere dupa filmarile videoclip-ului „Justify My Love”, din 1990. Pe atunci, modelul a precizat ca era considerata bisexuala si precizeaza ca Madonna i-a cerut sa apara in videoclip-ul ei.

Madonna s-ar fi indragostit de Cazalet dupa ce ar fi vazut-o la o defilare de moda pentru Jean-Paul Gaultier, care i-a fost si prieten si colaborator la finalul anilor 1980. De atunci se pare ca pasiunea Madonnei pentru Cazalet a luat nastere si a si chemat-o la filmarea videoclip-ului ei.

Modelul a mentionat ca a fost surprinsa cand Madonna a sarutat-o cu limba in timpul filmarilor, doar ca a lasat lucrurile asa, considerand toata scena ca facand parte din momentul de actorie dintre acestea pentru videoclip, pentru care era si platita.

Madonna, acuzata de hartuire sexuala!

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Jul. 2018, 16:04 Vedete
Pe aceeași temă