Liviu Guță, detalii explozive din culisele celor două divorțuri prin care a trecut! ”Am băgat foarte mulți bani în…”

Publicat: 23 Jul. 2021, 20:22 Vedete

Nu a avut noroc în dragoste dar nu e timpul pierdut pentru el. La 42 de ani, Liviu Guță se concentrează acum pe cei doi copii ai săi și pe cariera muzicală. Artistul a făcut câteva mărturisiri pentru Ciao.ro, despre cum arată acum viața lui după divorț.

Liviu, cum ești acum, emoțional vorbind? Ți-ai revenit după al doilea divorț? Cum ești sufletește?

În primul rând, sunt bine pentru că eu am băgat divorțul, nu ea de mine și am făcut-o din tot sufletul pentru că nu era înțelegere și sunt bine, foarte, foarte bine. Chiar mi-am revenit din șoc, ca să spun așa, că pentru mine a fost un șoc!

Te-ai împăcat cu fosta ta soție, mama copiilor tăi? Te-a iertat? Există șanse de împăcare și să mai fiți o familie, ca la început?

Cu prima soție am fost mereu împăcați, adică prieteni, suntem foarte buni prieteni. Mai bine așa decât soț și soție pentru că noi oricum nu mai aveam o relație de 7 ani de zile, stăteam împreună pentru copii. De împăcat, adică ca soț și soție nu ne mai împăcăm, pentru că nu mai are rost, adică nu simțim niciunul
pentru altul absolut nimic, decât o prietenie foarte strânsă. Avem grijă de copii împreună și așa mai departe, ne ajutăm unul pe altul…

Când se finalizează definitiv divorțul de Roxana? Ați terminat partajul și de împărțit tot ce aveați de împărțit?

Divorțul de Roxana a fost pe 21 iunie, atunci am divorțat. Nu am avut absolut nimic de împărțit, în afara faptului că eu i-am făcut apartamentul, am băgat foarte mulți bani în el, dar nu contează asta, nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu am avut absolut nimic de împărțit. Pur și simplu am băgat divorțul, adică eu, am trimis la prima înfățișare la notar, i-am făcut împuternicire unui prieten de la Cluj, iar la a doua înfățișare am mers eu, personal. Am divorțat foarte frumos, în liniște, ne-am îmbrățișat, ne-am luat  “La revedere”, adică “Adio”, de fapt, și… fiecare pe drumul lui.

Vă mai vorbiți, tu și Roxana? În ce relații sunteți acum?

Cu Roxana nu mai vorbesc, bineînțeles…Nu mai am de ce să vorbesc!

Te-a acuzat că nu i-ai dăruit un copil, așa cum își dorea! Îți pare bine sau rău că nu s-a întâmplat de fapt acest lucru, dacă tot s-a ajuns la divorț?

Ei, Roxana a vorbit numai aberații pe la televizor. Dumnezeu a vrut așa și îi mulțumesc și sunt recunoscător pentru faptul că nu am făcut un copil cu Roxana.

Ce regrete ai cu privire la căsniciile tale? Ce ai vrea să schimbi acum, privind în urmă?

Eu sunt un om așa, mai iubăreț, și pun suflet într-o relație, dar persoanele astea două care au fost în viața mea…mai mult am iubit eu decât ele!

Ce relație ai cu copiii tăi din prima căsătorie? Cât de apropiat ești de ei? Ți-au reproșat vreodată faptul
că te-ai despărțit de mama lor sau că nu mai locuiești cu ei?

Am o relație foarte bună cu copiii mei, chiar ne vedem foarte des. Copiii nu îmi reproșează că nu mai sunt cu mama lor, atât timp cât ne vedem foarte des. Adică e ca și cum am sta împreună zi de zi, ca să zic așa.

Cum îți place să te caracterizezi ca tată?

Sunt un tată foarte grijuliu, un tată care are grijă de copii și un tată model. În afară faptului că nu mi-am văzut copiii prea mult cât am stat la Cluj, pentru că, știți și voi, am văzut negru și…cam despre asta este vorba, nu vreau să intru în amănunte….

Ce îți doreșți acum pentru tine și pentru liniștea ta?

Ce să îmi doresc? Acum momentan sunt singur, stau singur, îmi văd de carieră și de copii. Momentan nu mai am nevoie de  absolut nimeni.

Ce femeie ar putea să te facă fericit? Cum ar trebui să arate și cum să fie?

Ce femeie ar putea să mă facă fericit? O femeie care iubește măcar 1% ca mine. Adică, când pune suflet să fie o femeie corectă în viață, nu femei false, pentru că sunt sătul de femei false!

Cum arată vara asta pentru Liviu Guță?

Am pregătit foarte multe proiecte, am foarte multe concerte, am nunți, plec afară acum, de pe 24 iulie până pe 2 august sunt în Anglia. Cam asta voi face vara asta. Cu cântările e foarte bine deocamdată, am și foarte multe videoclipuri de scos, foarte multe piese.

 

 

 

Publicat: 23 Jul. 2021, 20:22 Vedete
Pe aceeași temă