Lauren Goodger, sexy in camera de hotel! Vedeta e in lenjerie intima FOTO 18+

Publicat: 14 Feb. 2019, 16:44 Vedete

Vedeta in varsta de 32 de ani sarbatoreste Valentine's Day alaturi de jumatatea ei, tocmai in Dubai, la soare si multa caldura :)

Lauren Goodger e sexy si in camera de hotel. Vedeta tv din Anglia nu si-a dezamagit fanii de Ziua Indragostitilor. Aceasta se afla in Dubai unde se relaxeaza la caldura si mult soare. Aflata la cazare, dupa o zi lunga de stat la plaja si plimbat, Lauren Goodger a pozat sexy in camera de hotel si pe coridoare.

Cu toate ca are 32 de ani, tripul ei pare de pustoaica. Si are grija de el ca de ochii din cap! Motiv pentru care a dat fuga in Dubai, la soare si caldura. Lauren Goodger a pozat in lenjeria intima, cu sanii voluptuosi la vedere si usor acoperita de un furou din dantela, informeaza Dailymail.co.uk.

Lauren Goodger, sexy in camera de hotel

Cu toate ca arata demential, formele nu sunt ale ei. Vedeta a suferit o serie de interventii estetice pentru a arata precum Kim Kardashian. Dupa aparitia la tv, in Anglia, a castigat cateva sute de mii de fani. Si ii tine la curent cu tot ce face, zi de zi. Ca sa se asigure ca isi sporeste numarul de fani, Lauren pozeaza sexy cu orice ocazie.

Asa ca Lauren Goodger nu putea rata ca, de Ziua Indragostitilor, sa nu pozeze sexy, in camera de hotel. Lauren Goodger a devenit celebra datorita reality show-ului TOWIE, din Anglia. A facut eforturi mari pentru a ajunge unde este acum, primul din ele fiind slabitul rapid si tonifiatul la sala.

Publicat: 14 Feb. 2019, 16:44 Vedete
Pe aceeași temă