Laura Cosoi, goala pusca! Vrea ca pozele sa fie uitate dupa ce a pozat nud

Publicat: 14 Apr. 2019, 15:04 News 3

Laura Cosoi a pozat complet goala pentru celebra revista de barbati, iar acum regreta profund.

Laura Cosoi, goala pusca! Pozele in care vedeta apare doar in ‘costumul Evei’ au incins internetul si s-au raspandit rapid, insa Laura Cosoi le-ar vrea uitate.

Ca majoritatea vedetelor care au pozat in reviste pentru barbati, acum nu mai vrea sa auda de ele si se simte rusinata pentru ca a ales sa pozele atat de provocator.

Laura Cosoi si-a lansat o noua carte de bucate, iar inafara de retete si sfaturi culinare, vedeta a introdus o parte din povestea ei de viata, impreuna cu poze nud, alb-negru, insa artistice.

Laura Cosoi, goala pusca

Laura Cosoi, goala pusca

Pozele sunt complet diferite fata de cele facute in urma cu multi ani in revista pentru barbati, unde se vedea fiecare particica din corpul ei, spre extazul barbatilor.

„Mai mult decât o carte de bucate, am scris o mărturisire: mă dezvălui printre secretele care fac din hrană un ingredient al schimbării profunde. Inspiră-te din drumul lung pe care l-am străbătut în căutarea celei care sunt astăzi, ca să afli cum îți poți modela și tu forma gustului.

Cultivă echilibrul și prezența conștientă înainte ca problemele emoționale să ajungă în farfurie, gustă din bucuriile recunoștinței și nu uita, din când în când, să îți inviți sufletul la cină”, a spus Laura Cosoi, potrivit evz.ro.

Publicat: 14 Apr. 2019, 15:04 News 3
Pe aceeași temă