Lady Gaga a facut sex cu Bradley Cooper! Scena din filmul „A star is born“ a devenit virala

Publicat: 20 nov. 2018, 15:20 Autor: D. C. Vedete

Filmul care prezinta drumul greu parcurs de cantareata in industria muzicala din America se bucura de un real succes.

A fost lansat in Romania in luna noiembrie si fanii artistei s-au ingramadit sa il vada. Si acum putem intelege si de ce! Lady Gaga a facut sex cu Bradley Cooper in filmu „A star is born“ (S-a nascut o stea). Imaginile fierbinti au invadat internetul si femeile o invidiaza si mai rau pe Gaga.

Lady Gaga si Bradley Cooper sunt personajele principale din film. Acesta din urma a fost si regizorul peliculei. Acesta îl interpretează pe muzicianul Jackson Maine. Barbatul descoperă talentul lui Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte de ea.

Lady Gaga a facut sex cu Bradley Cooper!

Lady Gaga a facut sex cu Bradley Cooper!Pana sa il intalneasca, Ally renuntase la visul de a deveni o cantareata celebra. Pe masura ce relatia celor doi avanseaza, apar momente grele dar si minunate. Printre momentele tensionante, dramatice sau vesele au fost introduse si cateva cadre picante.

Lady Gaga a facut sex cu Bradley Cooper!Lady Gaga a facut sex cu Bradley Cooper in film si imaginile au devenit virale. Cei doi sustin ca a fost extrem de usor pentru ei sa traga acele cadre.

„A fost mult mai uşor să şi regizez, dar să şi apar în acele scene“, a spus Bradley, care a fost completat de Lady Gaga: „A fost o conexiune instantă. Am avut impresia că ne ştim de o viaţă“.

Lady Gaga a facut sex cu Bradley Cooper!Pe langa rolurile principale, cei doi actori sustin coloana sonora a filmului, in mod integral. Bradley Cooper a cantat si el o piesa scrisa in colaborare cu Lady Gaga. La coloana sonora au mai colaborat artisti ca Lukas Nelson, Jason Isbell şi Mark Ronsosn, informeaza okmagazine.ro.Lady Gaga a facut sex cu Bradley Cooper!

Publicat: 20 nov. 2018, 15:20 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă