L-a bătut până l-a învinețit! Reghe, de urgență la spital după ce a fost pălmuit de fosta soție. Imaginile momentului cu antrenorul

Publicat: 24 sept. 2022, 13:07 Autor: Camelia Vedete

Reghe, de urgență la spital după ce a fost pălmuit de fosta soție. Laurențiu Reghecampf a depus plângere pentru violență, împotriva fostei sale soții. Direct de la secția de Poliție a plecat la camera de gardă a unui spital central din Capitală.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut ca în filme! Cei doi foști soți au ajuns la secția de Poliție din Snagov, unde au reclamat reciproc violență fizică.

Reghe, de urgență la spital după ce a fost pălmuit de fosta soție

Mai mult, după ce a plecat de la Poliție, antrenorul român s-a dus direct către Spital, conform surselor CANCAN.RO. Motivele pentru care Reghe a mers la camera de gardă a unui spital central din București sunt bine întemeiate. Antrenorul vrea să scoată un certificat medical din care să rezulte natura rănilor. Și mai ales, să dea probe de sânge pentru a demonstra că nu a consumat alcool și droguri.

Așadar, conform unor surse din rândul autorităților, urmează să se emită ordine protecție provizorii pentru amândoi. Citește aici toată povestea bătăii.

De ce l-a pălmuit fosta soție pe Reghe! Adevăratul motiv al bătăii dintre cei doi

De ce l-a pălmuit fosta soție pe Reghe! Laurențiu Reghecampf a ajuns, vineri, la secția de Poliție din Snagov, unde a depus plângere împotriva fostei soții.

La rândul ei, fosta, avea să facă același lucru împotriva lui. Circul a început cu o zi înainte! Laurențiu Reghecampf susține că a fost pălmuit de fosta soție. Asta a scris în plângerea pe care a depus-o, vineri seara, la Poliție. Voise să-și vadă copilul pe care-l are cu ea, pe Bebeto, dar acolo lucrurile au luat-o razna și s-a ajuns la scandal.

Conform surselor clasa I D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) conflictul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu a început vineri seara! Sursele noastre au dezvăluit că antrenorul a fost audiat joi la IPJ Ilfov, la Serviciul de Investigare al Infracțiunilor Economice, asta după ce sexy-impresara a depus o plângere împotriva lui.

Publicat: 24 sept. 2022, 13:07 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă