Kevin Spacey, dat în judecată pentru că ar fi agresat sexual doi adolescenți

Publicat: 10 sept. 2020, 09:39 Autor: Elena Vedete
Kevin Spacey, dat în judecată pentru că ar fi agresat sexual doi adolescenți

Încă un scandal zguduie cetatea filmului! Doi bărbaţi l-au dat în judecată pe Kevin Spacey susţinând că au fost agresaţi sexual de actor pe când aveau vârsta de 14 ani, în anii 1980, informează News.ro.

Unul dintre reclamanţi este Anthony Rapp, actorul care a făcut primele acuzaţii împotriva lui Spacey în octombrie 2017.

În documentele depuse miercuri, la New York, este susţinut că Spacey l-a invitat pe Rapp la o petrecere în apartamentul lui, în 1986. Acolo, susţine Rapp, actorul l-a dus în patul lui. Rapp a precizat că a putut să fugă în baie şi, mai târziu, să iasă din apartament.

Al doilea reclamant, identificat doar ca C.D., a spus că l-a întâlnit pe Spacey în 1981, când urma cursurile lui de actorie.C.D. avea atunci vârsta de 12 ani.

Potrivit plângerii, cei doi s-au întâlnit din nou când C.D. avea 14 ani şi Spacey l-a invitat în apartamentul lui, unde, susţine reclamantul, au întreţinut relaţii sexuale. Acest lucru s-a repetat de mai multe ori ulterior, iar la ultima întâlnire, băiatul a refuzat să întreţină raporturi sexuale şi a reuşit să plece din apartamentul actorului.

Cine e Kevin Spacey

Kevin Spacey Fowler este câștigătorul a două premii Oscar: pentru interpretarea lui Verbal Kint în 1995, în filmul Suspecți de serviciu, și pentru rolul Lester Burnham din American Beauty (1999). Imediat după apariția acestui film, Spacey a primit și o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame.

Născut în 1959, pe coasta de Est a Statelor Unite, în New Jersey, Kevin Spacey a călătorit foarte mult în copilărie, alături de familie, din cauza tatălui sau care a avut slujbe în întreagă țară. În cele din urmă, familia Fowler s-a stabilit în California, dar nici aici Kevin nu a rezistat prea mult, fiind trimis la o școală militară, după ce a dat foc căsuței din copac a surorii sale. Nici rigorile de aici nu l-au cumințit, el fiind exmatriculat după ce și-a lovit un coleg în cap cu un cauciuc. În cele din urmă, a ajuns la liceul din San Fernando Valley, unde a intrat și în echipa de teatru, iar în ultimul an de liceu a jucat rolul căpitanului Von Trapp din Sunetul Muzicii.

Kevin Spacey a debutat în 1981

A intrat la colegiul din Los Angeles Valley, dar a stat puțin aici pentru că s-a întâlnit cu un fost coleg de liceu, Val Kilmer, care l-a convins să i se alăture în încercarea de a pătrunde la Juilliard, una dintre celebrele școli de artă teatrală și muzicală din New York. După doi ani de studiu însă, Kevin Spacey s-a săturat de învățat și a renunțat la școală pentru a ajunge pe Broadway. Debutul sau pe scenă s-a produs în 1981, un rol secundar în Henric al Șaselea, iar primul sau rol important a fost patru ani mai târziu, în Fantomele lui Ibsen, scrie cinemagia.ro.

Actorul a fost recompensat pentru rolurile sale din filme cu steaua numărul 6801 amplasată pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Publicat: 10 sept. 2020, 09:39 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă