Jurnalista Norma Sarabia a fost asasinata in Mexic! Faptasii sunt doi motociclisti

Publicat: 12 Jun. 2019, 11:45 News 3
Jurnalista Norma Sarabia a fost asasinata in Mexic! Faptasii sunt doi motociclisti

Crima oribila petrecuta in sud-estul Mexicului. Este doliu national dupa ce jurnalista Norma a fost asasinata.

Jurnalista Norma Sarabia a fost asasinata in Mexic! Tragediile nu se mai termina in Mexic, unde rata criminalitatii este in crestere continua. Este al saselea asasinat al unei jurnaliste din Mexic, iar autoritatile sunt depasite.

Mexicul a fost declarat oficial cel mai periculos loc din lume pentru jurnalisti, imediat dupa Siria si Afganistan. Jurnalista a fost asasinata in decursul zilei de ieri, in sud-estul Mexicului.

Jurnalista Norma Sarabia a fost asasinata in Mexic

Jurnalista Norma Sarabia a fost asasinata in Mexic

Potrivit informatiilor publicate de presa locala, Sarabia a fost atacata de doi barbati inarmati, care au trecut cu motocicleta pe langa locuinta ei situata din Huimanguillo.

Din senin, acestia au deschis focul asupra ei, neavand nici cea mai mica sansa de supravietuire. A murit pe loc ara criminalii au reusit sa fuga de la locul accidentului.

Politia a dechis o ancheta si efectueaza cautari pentru a prinde faptasii, insa sunt sanse destul de mici pentru a se intampla asta, pentru ca nu au existat martori. Iar cei care observa atacuri de genul, nu au curaj pentru a merge la politie si a declara ce au vazut.

Norma a fost corespondenta ziarului Tabasco Hoy vreme de 15 ani, insa in ultimul timp a inceput sa lucreze si pentru alte organizatii media locale.

Conform stirimondenefanatik.ro, bilantul Reporters sans Frontieres arata ca peste 100 de ziaritti mexicani au fost omorati incepand cu anul 2000. Iar anul trecut, in Mexic, au avut loc 10 asasinate in randul jurnalistilor. In majoritatea cazurilor, criminalii raman nepedepsiti, fiindca nu sunt prinsi.

Publicat: 12 Jun. 2019, 11:45 News 3
Pe aceeași temă