Iuliana Tudor, suspendata de TVR! Ce se intampla cu vedeta noastra. E scandal mare!

Publicat: 21 Apr. 2019, 18:48 Vedete

Televiziunea Romana este in centrul unui nou scandal. De data aceasta, se lasa cu penalizari. Una din victime este si celebra prezentatoare de top a lor.

Iuliana Tudor, suspendata de TVR cu toate ca emisiunea ei este printre cele mai indragite. Alexandru Sassu, fostul presedinte TVR, s-a intors ca producator general la televiziune. Acesta a inceput sa taie de pe lista productiile de top ale TVR.

Alexandru Sassu este acuzat ca, in trecut, a provocat paguba de 50 milioane de euro in bugetul TVR. Dar stati, ca nu e tot! Acesta a trecut pe ‘banca de rezerve’ vedetele de top ale televiziunii. Printre ele se numara Iuliana Tudor, MonicaGhiurco, si Claudiu Lucaci.

Iuliana Tudor, suspendata de TVR!

„Prima măsură luată acum a fost suspendarea emisiunii ”Vedeta populară”. Motivul care a dus la o asemenea decizie ar fi că sunt blocate achizițiile pe partea de „etno”, însă acesta este doar un pretext. În realitate, surse din TVR susțin că ar fi vorba despre… cu totul altceva”, spun jurnaliștii de la Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Cine e Iuliana Tudor pentru TVR

„Trăiesc cea mai tare poveste pentru simplul motiv că e a mea! E viaţă, e una singură şi e numai a mea! Cine sunt?! Cea din ochii părinţilor mei, cea din ochii bunicii, cea din ochii bărbatului care mă iubeşte, cea din ochii oamenilor care mă privesc şi ascultă, cea din ochii prietenilor, cea din ochii copilului meu şi, dincolo de lume, cea din ochii mei, pe care am grijă s-o pot privi zilnic în ochi fără remuşcări.

Când Televiziunea m-a găsit şi m-a furat de pe peronul unei gări am trăit cel mai frumos vis. Aşteptam să mă trezesc, dar povestea continuă melodic, infinit, ca la Wagner. Şi nu m-am mai trezit de atunci! Câte aveau să mai vină! Fabulos! Iuliana Tudor, apel disperat pentru ajutor: „Are o tumora cerebrala grava!”

Televiziunea mă răscoleşte şi nu mă lasă să dorm noaptea, îmi cere mereu mai mult şi mai bun, mă obligă la reinventări permanente, îmi cere puţină nebunie, îi place să ne-nţelegem din priviri şi câte altele”, este prezentarea Iulianei Tudor, pe site-ul TVR care continuă să o promoveze ca pe vedeta simbol a postului național de televiziune. Iuliana Tudor trece prin clipe de groaza: „A murit!”

Publicat: 21 Apr. 2019, 18:48 Vedete
Pe aceeași temă