Ispita Irina de la Insulă, diagnosticată cu cancer: ”Am primit cea mai mare palmă de la viață”

Publicat: 13 Oct. 2020, 13:29 Vedete

Ispita Irina, cea care a luat parte la show-ul matrimonial ”Insula Iubirii”, care s-a desfășurat în Thailanda, a primit o veste cumplită la începutul anului, însă abia acum a avut curajul necesar să vorbească despre ea.

Irina, una dintre fostele ispite din Thailanda, din show-ul unde cuplurile veneau pentru a-și testa fidelitatea și iubrea, a mărturisit că a ținut secret totul de dragul mamei sale, pe care o iubește și o respectă extrem de mult. Nu a vrut să intre în detalii despre acest subiect, dar a fost o perioadă foarte grea pentru ea în care i-a fost greu să își manifeste emoțiile față de cei din jur. Din fericire, Irina acum este bine.

Ispita Irina de la Insulă, diagnosticată cu cancer: ”Am primit cea mai mare palmă de la viață”

„La începutul anului am fost diagnosticată cu o formă de cancer. Pe scurt (pentru că voi dezvolta subiectul cu altă ocazie), am primit cea mai mare palmă de la viață”, a spus ispita, arată Spynews.

”Nu puteam să plâng, să îmi manifest frica sau emoțiile în vreun fel pentru că mama mea a trecut prin destule în viața ei și să mă vadă și pe mine la pămânț ar fi distrus-o și mai tare decât vestea că unul dintre copiii ei are o boală ce poate ucide. Pandemia mi-a permis să fac puține seturi de analize, un medic m-a consultat înainte de starea de urgență, alți trei au primit doar analizele făcute înainte de nebunia globală, online.

Cei trei din urmă îmi spuneau că au avut cazuri cu analize asemănătoare care au trecut peste, dar și cazuri care în 3 luni au murit. Înghețam după fiecare apel. Pentru prima dată m-am închis în mine, încercând să ascund cât mai adânc frica”, a continuat Irina, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”.

Sursă foto: Cancan

Publicat: 13 Oct. 2020, 13:29 Vedete
Pe aceeași temă