Irina Rimes, așa cum nu ai văzut-o niciodată! Nu o să o recunoști! Imagini incendiare cu antrenoarea de la Vocea României

Publicat: 09 Nov. 2019, 10:59 News 3

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din generația tânără, având o carieră înfloritoare. Irina lansează hit după hit și face parte din juriul de la Vocea României, spre deliciul fanilor.

Dacă acum Irina afișează un look de adevărată divă, putând ținute spectaculoase, în trecut lucrurile stăteau cu totul altfel! Știai că Irina a fost blondă? Sau că a avut părul albastru? Până a ajunge la artistul desăvârșit de astăzi, Irina a trecut prin mai multe transformări, atât fizice, cât și al stilului muzical.

Irina Rimes, așa cum nu ai văzut-o niciodată! Nu o să o recunoști! Imagini incendiare cu antrenoarea de la Vocea României

Fotografiile nu mai au nevoie de niciun cometariu.

Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. Ulterior, Irina s-a mutat în România, unde a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, însă acest proiect nu a avut succes. În 2016 și-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România. Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” sau „Nu știi tu să fii bărbat”, ce au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântărețe din România, cu peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Începând cu 2018 este unul dintre cei patru antrenori ai emisiunii Vocea României. În 2019 revista Forbes România a inclus-o în topul celor mai de succes tineri din generația „sub 30 de ani”.

 

Sursa foto: Irina Rimes Facebook

Publicat: 09 Nov. 2019, 10:59 News 3
Pe aceeași temă