IREAL! Un pacient din Timisoara a murit din cauza ca a fost operat de un voluntar

Publicat: 21 Mar. 2019, 15:18 News 2
IREAL! Un pacient din Timisoara a murit din cauza ca a fost operat de un voluntar

Caz fara precedent in Timisoara, dupa ce viata unui barbat a fost curmata de un voluntar fara experienta.

Oamenii din Timisoara sunt stupefiati si indignati de faptul ca unui voluntar i s-a acordat incredere si i s-a permis sa opereze, fapt ce a dus la moartea unui pacient.

Se pare ca barbatul a fost operat de trei ori de voluntar, si nu de medicul care figura in acte, dupa care a murit. Conducerea Spitalului Judetean Timisoara a facut o plangere la Politie si la Parchet pentru a se lua masuri.

A murit din cauza ca a fost operat de un voluntar

IREAL! Un pacient din Timisoara a murit

Cei care au descoperit acest lucru au fost rudele barbatului decedat, care sunt revoltate si doresc sa se faca dreptate, iar voluntarul care a condus operatia sa fie pedepsit conform legii.

Prima operatie a avut loc pe data de 4 februarie, a doua pe 11 februarie iar in cadrul ultimei operatii pacientul a decedat, din cauza unui soc hemoragic.

„Din păcate acuzațiile familiei care privesc internarea, tratamentul și decesul tatălui sunt perfect reale. Noi am primit o adresă, o sesizare din partea fiului pacientului.

În data de 4 februarie a avut loc intervenția chirurgicală, apoi s-a intervenit pe 11 februarie, iar după o a treia intervenție chirurghicală pacientul a decedat prin șoc hemoragic. Într-adevăr pacientul nu a fost tratat și operat de medicul care l-a internat” a spus Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara, potrivit Antena3.

Publicat: 21 Mar. 2019, 15:18 News 2
Pe aceeași temă