Ioana Năstase, shopping într-o bluză cu sfârcurile la vedere și pantaloni super mulați. A făcut ”show erotic” în mall chiar înainte să fie pălmuită de soț!

Publicat: 15 Jan. 2021, 21:13 Vedete

Ce fericiți erau Ilie și Ioana Năstase înainte de scandalul de proporții care a izbucnit recent în casa lor. Ioana afișa nu doar un zâmbet larg, ci și o atitudine extrem de îndrăzneață. În timpul unei sesiuni de shopping la mall, bruneta s-a îmbrăcat cu o bluză transparentă, cu vedere la sânii la voluptuoși, dar și o pereche de pantaloni extrem de mulați care au atras toate privirile din jur!

Acum, relația lui Ilie Năstase cu soția lui nu este una tocmai roz, după cearta recentă, însă în urmă cu câteva săptămâni bune, cei doi păreau mai fericiți ca niciodată. Aceștia au fost surprinși la un mall din Capitală unde fusese la o sesiune de shopping. Ioana Năstase a luat cu asalt magazinele, a vânat câteva reduceri, în timp ce marele tenismen s-a relaxat la o terasă, la o cafea. Acesta și-a băut cafeaua în tihnă, a servit și ceva de mâncare, și a răsfoit un ziar, în timp ce Ioana se plimba prin magazine, la cumpărături.

Ilie Năstase la cafea, soția la shopping

Ioana a reușit să atragă toate privirile din mall datorită ținutei pentru care a optat. Deși îmbrăcată până în gât, cum s-ar spune, soția lui Năstase a reușit să fie în centrul atenției. Mai exact, bluza neagră, mulată pe trup, i-a lăsat la vedere sânii voluptuoși. Se putea, de asemenea, faptul că bruneta nu purta sutien.

După câteva zeci de minute, a revenit la terasa la care își savura Ilie Năstase cafeaua. A băut și ea una, au stat de vorbă, au râs, după care au plecat spre mașină.

Ilie Năstase și soția s-au certat

Ioana Năstase a sunat la poliție, zilele trecute, după ce ar fi fost agresată de soțul ei în complexul în care locuiesc împreună.

Femeia a mărturisit faptul că soțul ei a agresat-o. În urma agresiunilor, a apelat la poliție, însă nu a dorit să depună o plângere împotriva acestuia. A spus pentru Antena 3 ce s-a întâmplat și cum au decurs lucrurile între cei doi soți.

„Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Chiar nu vreau să vorbesc urât la adresa lui.

Vreau să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urât”, a spus Ioana Năstase pentru Antena 3.

Publicat: 15 Jan. 2021, 21:13 Vedete
Pe aceeași temă