„Încă pot face sex. Am făcut un copil”. Povestea femeii care a rămas paralizată, dar care încă se bucură de o viaţă sexuală activă – FOTO

Publicat: 06 Sep. 2019, 09:28 Life
„Încă pot face sex. Am făcut un copil”. Povestea femeii care a rămas paralizată, dar care încă se bucură de o viaţă sexuală activă – FOTO

Chloe Kennedy, din Sidney, Australia, a sfidat soarta dând naştere un fetiţe după a rămas paralizată de la brâu în jos în urma unui accident de ski.

Povestea femeii care a rămas paralizată. Femeia a rămas paralizată în 2017, după ce a suferit un accident de ski , însă a fost determinată să devină mamă indiferent de orice.

Povestea femeii care a rămas paralizată

Aceasta locuia în Italia la vremea respectivă şi se dusese la ski în munţii Dolomiţi când a avut loc cumplitul accident. Se pare că zăpada era destul de îngheţată pe munte şi Chole a aluncat foarte repede.

Abia după 8 zile s-a trezit pe un pat de spital după ce fusese supusă mai multor operaţii de urgenţă, avându-l alături pe partenerul ei, Antonello Vigna, care venise din Australia.

Povestea femeii care a rămas paralizată

„Nu mă putea mişca. Aveam un tub respirator, unul pentru hrană – aveam tuburi pentru orice. Auzeam încontinuu cuvinte precum paraplegic şi paralizie”, a povestit cumplita experienţă proaspăta mămică pentru show-ul australian Sunday Night.

În urma accidentului, Chloe a rămas paralizată de la brâu în jos, putând să îşi mişte braţele. Ulterior, femeia a fost transportată în Australia unde timp de un an de zile a făcut fizioterapie pentru recuperare alături de iubitul ei care o încuraja spunându-i că într-o zi „va fi o mamă excelentă”.

La 6 luni de la începerea recuperării, Chole a rămas însărcinată „natural şi uşor”. Însă aceasta a mărturisit că, deşi primeau felicitări pentru copil, mulţi oameni erau şocaţi că aveau o viaţă sexuală activă după accidentul femeii.
„Da, totul funcţionează aşa cum funcţiona şi înainte. Am făcut un copil”, a mărturisit femeia.

În ciuda faptului că se afla într-un scaun cu rotile, Chloe a povestit că sarcina a fost foarte uşoară şi totul a decurs normal, relatează The Sun.

Publicat: 06 Sep. 2019, 09:28 Life
Pe aceeași temă