Inca o persoana a decedat dupa atacul sangeros de la Spitalul Sapoca. Numarul persoanelor decedate a ajuns la cinci

Publicat: 19 Aug. 2019, 10:56 Ciao.ro
Inca o persoana a decedat dupa atacul sangeros de la Spitalul Sapoca. Numarul persoanelor decedate a ajuns la cinci

Tragedia nu se mai termina in cazul de la Sapoca, unde cinci pacienti au fost omorati fara mila.

Inca o persoana a decedat dupa atacul sangeros de la Spitalul Sapoca. Din nefericire, numarul persoanelor decedate a ajuns la cinci, fiindca azi s-a aflat ca inca o persoana a murit, care pana acum se afla in stare grava.

Ministrul Sanatatii, Sorin Pintea, a spus ca ancheta a fost finalizata in acest caz, insa se vor efectua controale la toate spitalele de psihiatrie din tara, pentru ca un astfel de incident sa se nu mai intample.

Inca o persoana a decedat

S-a aflat ce a facut criminalul de la Sapoca

Din pacate, cinci persoane au murit iar alte opt sunt ranite dupa ce un barbat in varsta de 38 de ani, cu sevraj etilic, a atacat cativa pacienti cu stativul de la perfuzii pacientii din doua saloane ale Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca din judetul Buzau.

Cea de-a cincea persoana a decedat in decursul zilei de azi, la Spitalul Floreasca din Capitala. In urma cu cateva ore, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca managerul Spitalului Sapoca, Viorica Mihalascu, a demisionat.

S-a aflat ce a facut criminalul de la Sapoca cu cateva minute inainte de atac: „S-a produs un lung sir de erori umane”

„În cursul nopţii trecute am finalizat ancheta, iar în această dimineaţa am prezentat concluziile, iar managerului spitalului şi-a dat demisia”, a declarat Sorina Pintea, potrivit Adevarul.

In plus, Sorina Pintea este decisa sa faca plangere penala impotriva angajatilor care au fost in tura de noapte cand s-a produs atacul de la Spitalul Sapoca, dand dovada de neglijenta.

Publicat: 19 Aug. 2019, 10:56 Ciao.ro
Pe aceeași temă