Imagini sfâșietoare! Văduva lui Toma Caragiu, probleme grave de sănătate!

Publicat: 10 Jan. 2020, 15:48 News

Elena Caragiu, văduva lui Toma Caragiu, s-a transformat total în ultimii ani. La cei 82 de ani are probleme mari de sănătate, însă și-a păstrat același zâmbet frumos pe buze. 

Viața a fost foarte frumoasă cu Elena Caragiu, până când a aflat că suferă de multe probleme de sănătate. Văduva lui Toma Caragiu a fost declarată moartă la naștere de mai multe ori, așa cum a povestit și ea într-un interviu de excepție. Mai mult decât atât, transformarea prin care a trecut este impresionantă, după ce a aflat că are o tumoare la creier.

Elena Caragiu a mai avut și alte probleme, și anume faptul că i-a fost luată casa de la Periș, conform Antena 3.

”Nu vreau nimic decât casa de la Periş, în care am stat cu Toma. Am venit să dau ceva: casa memorială Toma Caragiu. Am luat deja toate aprobările şi mă susţin regizori şi actori”, a spus el.

”Părinţii mei au cumpărat la Periş o casă, apoi ne-au dat-o nouă, mie şi lui Toma. Îi plăcea foarte mult aici. Salonul era foarte mare, mobilat în stil românesc, cu piscină, o livadă mare, iar în curte aveam un cuptor de pâine. Am ceva mobilă, ceramică, fotografii şi poezii de-ale lui Toma, pe care vreau să le aduc în casa memorială.

După cutremur, nu aveam unde să stau şi am venit aici, dar casa era deja sigilată de fiica adoptivă a lui Toma. Am dormit pe verandă. De atunci, până acum, casa noastră a fost vândută de patru ori. În piscină, au fost crescuţi porcii, iar acoperişul din stuf a fost înlocuit cu o şindrilă care a putrezit.

Unde era cuptorul de pâine nu te poţi apropia, pentru că miroase ca o hazna. De trei ani, are un proprietar care a lăsat în paragină totul şi cere pentru proprietate 280.000 de euro, deşi nu poate să coste mai mult de 50.000 de euro.

Nu am ce să revendic, dar nici nu pot cumpăra la o astfel de sumă. Mi-a revenit o jumătate de hectar de livadă, unde vreau să construiesc casa memorială”; spunea ea în anul 2011.

Elena Caragiu a fost nevoită să fugă din România

”În acea perioadă, am fost atacată din toate părţile şi am vrut să fug cât mai departe. Am trecut singură graniţa în Ungaria, iar cum am ajuns acolo am leşinat şi m-am trezit pe câmp după două zile. Am ajuns la New York cu cinci dolari în buzunar, iar acolo am primit încă 30 de dolari, cât să pot închiria o cameră şi am cumpărat ceva de mâncare. Prietenul meu de acolo murise între timp, dar nu mi-a fost teamă că sunt singură într-un oraş atât de mare.

Aveam un scenariu despre imigraţie, iar la sindicatul actorilor am întâlnit o regizoare care a vrut să producă piesa imediat.

Am jucat cu casa închisă aproape un an. Am avut şi alte roluri, de teatru şi film, şi am intrat în Uniunea Actorilor de Teatru. Nu mi-a fost frică niciodată!”, a continuat ea.

Elena Caragiu, soț cu 10 ani mai tânăr

Un fapt inedit despre viața ei este acela că artista are un soț cu 10 ani mai tânăr.

”Nu mă întorc definitiv în România. Am căsuţa mea şi viaţa mea, în America. În America, actriţa Elena Caragiu se numeşte Helen Cara-Chester, pentru că de 30 de ani e căsătorită cu John Chester, care se numeşte, de fapt, Stoica Ion şi este inginer mecanic. Pe John, l-a cunoscut la New York. „L-am ales bine, e cu zece ani mai tânăr. Ne-am căsătorit în 1985, iar cununia de argint am făcut-o în Bahamas”, a mai mărturisit ea.

Elena Caragiu are probleme de sănătate

Văduva lui Toma Caragiu are probleme foarte mari de sănătate. Femeia s-a luptat în ultimii 15 ani cu o tumoare la creier numită meningioma. În anul 2018, tumoarea a crescut și mai mult, fiind 6cm x 5 cm x 3cm. În data de 18 octombrie 2018, aceasta s-a operat, potrivit Revista13.

Publicat: 10 Jan. 2020, 15:48 News
Pe aceeași temă